Tafels

RestyleXL tafels


Industriële tafels, kloostertafels, eettafels en boomstamtafels: wij hebben en maken tafels in alle soorten en maten. Van rond tot vierkant, van sloophout tot eiken. Keuze te over! Onze steigerhouten, eiken en sloophouten tafels geven uw interieur een rustieke en sfeervolle uitstraling. De verweerde materialen zijn uniek en stevig – en komen in elke keuken of woonkamer helemaal tot hun recht. Zoekt u echter strakke vormen voor een modern interieur dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. RestyleXl maakt tafels van gebruikt oud hout. Dit kunnen robuuste tafels zijn maar zeker ook strakke moderne modellen.

Maatwerk tafels

Veel van de modellen uit onze webshop betreffen voorbeelden. Onze tafels zijn namelijk op maat leverbaar. Als uw tafel niet tussen de tafels in onze webshop staat dan kunnen wij deze altijd op maat voor u maken. Zo kan het zijn dat u op zoek bent naar een tafel met een specifieke hoogte, breedte of lengte. Geen probleem, wij kunnen u hiermee helpen. Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken, bekijk onze huidige voorraad in onze webshop of kom eens langs in onze showroom. We denken graag met u mee om zo een tafel naar uw wensen te kunnen realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of bel 0348 – 562702

Maatwerk tafels

Inspiratie

Bezoek ook eens onze showroom!

In onze showroom laten wij u graag zien hoe wij werken en hoe wij uw woonwensen waar kunnen maken. Een vakkundig advies met verrassende ideeën, van vakmensen met verstand van zaken. Laat u inspireren tijdens een bezoek aan onze showroom in Woerden.

Nog meer inspiratie nodig?

Nieuwsbrief aanvragen