fbpx

Steigerhouten badkamermeubel

Wordt u ’s ochtends geregeld geconfronteerd met een gebrek aan ruimte in de badkamer? Waar u en uw partner zich tegelijkertijd bij de spiegel klaarmaken, is het dringen geblazen. De oplossing: een riant badkamermeubel met voldoende opbergmogelijkheden en bewegingsruimte. En dan niet zomaar een badkamermeubel, maar een sfeervol model gemaakt van prachtig verouderd hout. Ontdek het steigerhouten badkamermeubel in ons assortiment dat we naar wens op maat kunnen maken. Het authentieke hout dat we als basismateriaal gebruiken, passen we bovendien toe in onze prachtige maatwerk keukens.

Badkamermeubel oud eiken
Badkamermeubel barnwood

Onze steigerhouten badkamermeubel kenmerkt zich door het gebruik van robuust en oud hout. Houten planken die al een vorig leven hebben geleid en waar een hele geschiedenis in schuilgaat. De authentieke tekeningen in het hout vertellen u over die geschiedenis. Het materiaal draagt bovendien ontzettend bij aan een aangename, warme sfeer. Wilt u een badkamer met een hotelluxe sfeer inrichten, dan komt dit unieke badkamermeubel hier geweldig tot zijn recht.

Voor het maken van onze steigerhouten badkamermeubels maken we niet alleen gebruik van natuurlijk oud hout. Ook de waskommen zijn van authentiek en natuurlijk materiaal. Denk aan natuurstenen kommen die een mooie plek krijgen op het badkamermeubel en bijdragen aan die luxe en warme sfeer die u wilt voelen.

badkamermeubel steigerhout

Om ervoor te zorgen dat het steigerhouten badkamermeubel optimaal in uw badkamer past, kunnen wij het meubelstuk geheel op maat maken. Op die manier zorgen we ervoor dat het meubel perfect aansluit en dat u de ruimte optimaal benut. We doen alles met ambacht en vakwerk en dat ziet u direct terug. In ieder uniek detail en in de hoogwaardige afwerking. Met liefde maken wij het badkamermeubel zodat u er jarenlang plezier van heeft.

In een vochtige ruimte als de badkamer wilt u niet dat het steigerhout in de loop van de jaren wordt aangetast. Dit probleem zijn we voor. Het steigerhout wordt grondig behandeld, zodat het materiaal bestand is tegen vocht en vuil. U kunt erop rekenen dat het houten badkamermeubel na jaren nog in topconditie is.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Een chique en warme sfeer in uw badkamer? Kies voor natuurlijke materialen als natuursteen en verouderd hout. Deze materialen brengen de ruimte tot leven. Laat u verrassen door onze prachtige ontwerpen en ontdek de mogelijkheden die we bieden om een steigerhouten badkamermeubel voor u te maken. We gaan graag met u om tafel om uw wensen door te nemen. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.