fbpx

Badkamermeubel oud hout

Natuurlijke materialen die een geschiedenis vertellen en bijdragen aan een sfeervol interieur. Ziet u dit het liefst terug in uw interieur? Voor de inrichting van uw nieuwe keuken of badkamer zit u goed bij RestyleXL. Natuurlijk en authentiek hout speelt een hoofdrol in onze ontwerpen. Ontdek hoe we met ambacht en vakwerk prachtige badkamermeubels van oud hout maken.

Houten badkamermeubel oud hout
Oud houten badkamermeubels

Stijlvol gebruik van oud hout

Waarom we in onze werkplaats het liefst werken met oud hout, heeft alles te maken met de authenticiteit van het materiaal. Iedere plank is onderdeel geweest van een meubelstuk of bouwwerk dat zijn functie heeft voltooid. Dat betekent dat ieder stuk hout een verhaal in zich heeft. Dat is te zien in de nerven en tekeningen van het robuuste materiaal.

Het hout krijgt een nieuwe, tweede leven doordat we het opnieuw gebruiken bij het maken van onze badkamermeubels. Oud hout krijgt een nieuwe functie, zonder dat de geschiedenis van het materiaal verloren gaat. Ieder ontwerp is hierdoor uniek. Daarnaast versterken we het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen door het hout te combineren met natuursteen of marmer. Denk aan waskommen die we op het meubel plaatsen en die zorgen voor een speels en authentiek resultaat.

Meubel badkamer oud hout

Onze mogelijkheden voor een badkamermeubel op maat

Wilt u een uniek badkamermeubel van oud hout, laat u zich dan inspireren door onze bestaande ontwerpen. Onze meubelstukken zijn met ambacht en vakmanschap gemaakt. Dat ziet u terug in de afwerking die van hoge kwaliteit is. Ook hebben we aandacht voor detail wat ieder ontwerp uniek maakt, en voor praktische oplossingen die u goed van pas komen.

Om ervoor te zorgen dat het badkamermeubel van oud hout perfect in uw badkamer past, kijken we graag met u naar mogelijkheden voor een maatwerk oplossing. Op basis van de ruimte komen we tot een ontwerp waar u handig gebruik van kunt maken en dat goed tot zijn recht komt in de badkamer. Door het oude hout grondig te behandelen, helpen we te voorkomen dat de vochtige ruimte invloed heeft op het meubelstuk. U heeft daardoor jarenlang plezier van een prachtig en authentiek badkamermeubel.

Benieuwd naar een RestyleXL
badkamermeubel?

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie badkamer!

Bent u op zoek naar een authentiek badkamermeubel van oud hout dat bijdraagt aan een sfeervolle badkamer? Ontdek dan de ontwerpen van RestyleXL. Vakmanschap en authenticiteit spelen de hoofdrol in onze werkplaats en dat ziet u terug in onze prachtige meubelstukken. We gaan dan ook graag aan de slag om u te helpen. Maak direct een afspraak of informeer naar de mogelijkheden. Dit kunt u doen door vrijblijvend contact met ons op te nemen. We ontmoeten u graag om uw wensen met u door te nemen.