fbpx

Betonnen keukens

Bijzondere keukens met een uniek gevoel en sfeer

Warme en authentieke materialen combineren goed met het gebruik van beton. Als ambachtslieden voegen we deze materialen al jaren voor onze klanten samen. Het resultaat? Bijzondere keukens met een uniek gevoel en sfeer.

PITT cooking direct op een betonnen aanrechtblad in een industriële keuken.
Industriële keuken met een betonnen aanrechtblad en stalen plafondrek met spots

Beton voor een fijne look-and-feel

Met tijd, vakmanschap en kwaliteitsproducten brengen we het design van uw droomkeuken perfect in balans. We gebruiken beton vaak in keukens voor een industriële look-and-feel. Maar ook regelmatig in combinatie met warmere kleuren. Dat is waarom de combinatie tussen oud hout en beton ook zo goed werkt en tijdloos is.

Puur vakmanschap voor de beste kwaliteit

Wilt u beton in uw droomkeuken gebruiken maar weet u nog niet goed waar te beginnen? Of wilt u ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn? Wij denken met onze vakkennis graag met u mee zodat we van uw droomkeuken werkelijkheid kunnen maken. Daarbij gaan we met ons ambacht altijd voor sfeer, authenticiteit en een ontwerp dat voldoet aan al uw wensen. Niet voor niets dat ons proces van begin to oplevering vaak 12 weken duurt. Met ons vakmanschap gaan we voor de beste kwaliteit. Alles om aan uw eisen en behoeften te voldoen.

Betonnen aanrechtblad met een gebroken rand en een Quooker flex RVS

Ga voor de perfecte sfeer

Beton combineert ontzettend goed met het gebruik van hout. Het robuuste materiaal naast het fijne en authentieke van bijvoorbeeld wagondelen is niet voor niets een tijdloze combinatie. Maar er zijn veel meer mogelijkheden voor het creëren van de perfecte sfeer die bij uw droomkeuken past. Met onze keukens gaat u voor een uniek ontwerp, omdat we alles op maat en naar wens maken en geen materiaal en onderdeel hetzelfde is.  

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Ontdek de mogelijkheden

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar om samen met u uw droomkeuken te realiseren.