fbpx

Eco keukens

Eco-keukens

Een nieuwe keuken gemaakt van oude, herbruikbare en milieuvriendelijke materialen? Dat kan met het vakmanschap van RestyleXL. Wij helpen u aan uw droomkeuken die met zijn hoge kwaliteit jarenlang meegaat. Ontdek hier hoe we dat voor u kunnen realiseren. Met gebruik van authentieke, duurzame materialen maken we prachtige eco-keukens. Dezelfde duurzame materialen kunnen we ook toepassen bij het maken van een nieuw badkamermeubel of meubelstuk. Laat u daarvoor inspireren door onze collectie met authentieke ontwerpen.

moderne keuken
Industriele keuken

Wilt u een nieuwe keuken die gemaakt is van ecologisch en milieuvriendelijk materiaal? Daarbij kunt u denken aan gebruikt hout, aan verantwoord FSC-materiaal en aan natuurlijke betonnen werkbladen die samenkomen in een stijlvol en duurzaam ontwerp. De materialen zijn van hoge kwaliteit, waardoor u jarenlang met plezier van uw keuken gebruikmaakt. Daarnaast komt het verouderd materiaal opnieuw tot leven in een authentiek ontwerp. 

Onze eco-keukens zijn uniek in hun soort vanwege het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Nu nog de gewenste stijl. In welke keuken voelt u zich het meest thuis? Staat u het liefst in een sfeervolle landelijke keuken die zich laat kenmerken door karakteristieke details? Of houdt u van een strak ontwerp dat goed tot zijn recht komt in een moderne keuken? Uiteraard wijzen we u ook graag op de mogelijkheid elementen uit diverse woonstijlen samen te voegen in uw unieke eco-keuken.

Dat is namelijk het mooie van onze eco-keukens. Doordat ze met de hand gemaakt worden, kunnen we u helpen de keuken geheel naar uw wens te ontwerpen. Op die manier ontstaat een unieke keuken waar geen tweede van is en waar u samen met uw gezin optimaal van kunt genieten. Laat u inspireren door onze bestaande ontwerpen en bepaal welke elementen u graag bij u thuis terugziet.

Om er tot slot voor te zorgen dat de nieuwe keuken perfect in de ruimte past, kunt u gebruikmaken van onze mogelijkheid uw keuken op maat te maken. De opstelling, de opbergmogelijkheden en het gebruik van materialen die thuishoren in de ruimte leiden ertoe dat een nieuwe keuken ontstaat die duurzaam, tijdloos en authentiek is.

Heeft u zich laten inspireren door onze prachtige eco-keukens en ziet u zichzelf al achter het aanrecht van uw nieuwe keuken staan? Stel uw eigen ontwerp samen en kom met ons om tafel om uw wensen door te spreken. We denken graag met u mee om tot een praktische en stijlvolle keuken te komen. Meer weten over de mogelijkheden of wilt u eens langskomen in onze showroom in Woerden? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan staan we u te woord met meer informatie.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden, waar wij diverse keukens in de showroom hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de industriële keuken van uw dromen te realiseren.