fbpx

Keuken Ibiza stijl

Wilt u zich thuis in Nederland iedere dag wanen in Mediterrane sferen? Dan zult u zich echt thuis voelen in onze Ibiza-stijl keuken. De lichte uitstraling in combinatie met natuurlijke, warme materialen zorgt ervoor dat u elke ochtend in een sfeervolle keuken komt waar de temperatuur als vanzelf warm aanvoelt. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden om uw droomkeuken te realiseren. Wilt u naast de keuken ook uw badkamer aanpakken? Dezelfde Ibiza-stijl kunnen we ook in deze ruimte doorvoeren.

Ibiza Stijl Keuken
Keuken Ibiza Stijl

Een witte keuken met warme kleuraccenten

De Ibiza-stijl keuken is vaak te herkennen aan het gebruik van witte stuc in de muren en het keukenblok. Deze neutrale basis zorgt voor een heldere en luchtige sfeer die typerend is voor een sfeervolle Ibiza-stijl. De witte basis wordt vervolgens aangevuld door een kleurenpalet dat bestaat uit zachte aardetinten als beige, zand en lichtblauw. Het toepassen van deze zachte aardekleuren en van houten elementen geeft de keuken een levendige uitstraling. 

De witte basis van de keuken kan overigens ook gecombineerd worden met zwarte, industriële elementen of met vrolijke, kleurrijke details. Naar uw persoonlijke voorkeuren kunt het ontwerp van de Ibiza-stijl keuken geheel naar eigen hand zetten. Wij kijken graag met u mee om uw ideeën vervolgens op papier te zetten en van uw droomkeuken een concreet project te maken.

Keuken Ibiza stijl modern

Natuurlijke elementen ambachtelijk verwerkt

De Ibiza-stijl keuken omarmt de schoonheid van natuurlijke materialen. Hout, steen en bamboe komen hier veelvuldig in terug. De kracht van natuurlijke materialen als oud hout is dan ook dat er karakter en leven in zit. Met ons vakmanschap zorgen we ervoor dat het authentieke karakter van de materialen zichtbaar is en warmte toevoegt aan uw Ibiziaanse keuken.

Voor een keuken waarin ambacht en vakmanschap duidelijk naar voren komt, bent u bij RestyleXL aan het juiste adres. Maar dat is niet alles. We maken maatwerk keukens die met hun indeling en opbergmogelijkheden perfect in de ruimte passen. Daarbij kijken we onder andere naar het ontwerp van de keuken die in dit geval past bij de Ibiza-stijl. Denk aan een luchtige en open indeling die ontstaat door een naadloze overgang tussen binnen en buiten of door het gebruik van open planken in plaats van gesloten bovenkasten. Dergelijke aandachtspunten maken net het verschil in uw vrije en open Ibiza-stijl keuken. 

Kijkt u ernaar uit om iedere dag met uw gezin samen te komen in uw nieuwe Ibiza-stijl keuken? Zet uw ideeën in gang, zodat uw droomkeuken werkelijkheid wordt. We denken graag met u mee. Met ons vakmanschap zorgen we voor een authentiek keukenontwerp dat past bij de speelse sfeer van Ibiza en dat aansluit op uw persoonlijke smaak. Wilt u hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of wees welkom in onze showroom in Woerden.

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden, waar wij diverse keukens in de showroom hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de industriële keuken van uw dromen te realiseren.