fbpx

Stalen keukens

Met staal laat u schoonheid zien

Met staal geeft u uw keuken meteen een unieke uitstraling. Onze ambachtslieden combineren dit materiaal niet voor niets al jaren met het gebruik van authentiek hout, wat de schoonheid van beide materialen extra versterkt. Of u nu op zoek bent naar een landelijk design met industriële elementen of een robuuste keuken, onze ambachtslieden maken het graag voor u. We ontwerpen met liefde en passie en leveren altijd maatwerk. Alles voor een keuken die perfect bij u en al uw wensen past.

Stalen keuken met KitchenAid keukenapparatuur
Stalen keuken met oud houten aanrechtblad

Uw design met staal dankzij ambacht in perfecte balans 

Door staal in een design te combineren met warmere materialen, ontstaat er een unieke balans. We maken regelmatig keukens waarin we verschillende materialen laten samenvloeien. Als ambachtslieden staan we niet alleen stil bij het ontwerp maar denken we na over elk handgreepje, keukenblad en schroefje.

Wij gaan altijd uit van uw wensen en zetten dit met ons ambacht om in een keuken met een uniek verhaal. We steken tijd en vakmanschap in het maken van kwaliteit.  

Stalen keuken met eiken en een betonnen aanrechtblad

Staal en hout voor pure luxe

Alles wat we doen is maatwerk. Geen keukenblad is hetzelfde, geen afmeting gelijk. Bij het combineren van materialen gaan we altijd voor luxe, authenticiteit en sfeer. We gebruiken onze vakkennis graag om dit strakke materiaal te laten schitteren in uw nieuwe droomkeuken.   

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Benieuwd naar wat staal
in uw droomkeuken kan doen?

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!