fbpx

Boeren keuken

Boeren keuken

Droomt u van een keuken met nostalgische elementen die u terugbrengen naar mooie momenten van vroeger en waar u nieuwe herinneringen met uw gezin wilt creëren? Wij helpen u graag deze wens te realiseren, zodat u iedere dag geniet van een ruime keuken waar het hele gezin dagelijks aan de eettafel samenkomt en waar de geur van heerlijke maaltijden en baksels zich verspreidt. Ontdek op deze pagina hoe de sfeer van onze boerenkeuken uw gevoelens van nostalgie versterkt. Bekijk bovendien wat we voor u kunnen betekenen bij het ontwerp van een nieuwe badkamer of meubelstuk.

Keukenblad boeren keuken
Boeren keuken stijl

Nostalgie en een warme sfeer in uw boerenkeuken

Het creëren van een warme, huiselijke sfeer in een boerenkeuken begint bij de keuze voor materiaal. Natuurlijke, oude materialen die al een leven achter zich hebben en daardoor karakter uitstralen, horen thuis in deze nostalgische stijl. Ook de aandacht voor details maakt het verschil. Oude planken van massief grenenhout in combinatie met grote, zwarte hangscharnieren en luikringen ademen direct de sfeer van het landleven die u wilt voelen.

Zou u de landelijke elementen van de boerenkeuken bovendien combineren met strakke details, een stoere betonnen werkblad en moderne apparatuur, dan krijgt de ruimte een eigenzinnig karakter. De keuken komt echt tot leven en de warme sfeer die u voor ogen heeft, is nog beter voelbaar. Laat u inspireren door onze industriële en moderne keukens en bepaal hoe u de contrasten van deze stijlen samen wilt voegen in uw boerenkeuken.

Boeren keuken

Authentiek hout dat uw keuken tot leven brengt

De boerenkeuken kenmerkt zich door oud hout dat de ruimte tot leven brengt. Dit komt door de tekeningen in het materiaal die een verhaal vertellen en voor karakter zorgen. Iedere plank is anders en dus uniek waardoor een warme, gezellige keuken ontstaat. De nostalgische details in onder andere de grepen en waterkraan maken de landelijke plattelandssfeer compleet.

Om uw droomkeuken te realiseren, staan de vakmannen van RestyleXL voor u klaar. De liefde die we hebben voor oude materialen maken we graag zichtbaar in onze ontwerpen. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring in houtbewerking leidt ertoe dat we prachtige keukens creëren. Prachtige keukens met een tijdloos en duurzaam karakter die authenticiteit uitstralen. Het mooie is dat we de keukens geheel voor u op maat maken, zodat die perfect in de ruimte van uw woning past.

Voelt u zich thuis in een boerenkeuken die is samengesteld uit warme, natuurlijke materialen en die u vult met nostalgische accessoires? We denken graag met u mee om de droomkeuken tot leven te brengen. Heeft u specifieke wensen over het ontwerp, de maatvoering, kleuren en praktische functies? Neem vrijblijvend contact met ons om u goed te laten informeren en wees welkom in onze showroom in Woerden waar we u graag voorbeelden van onze keukens tonen.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie boeren keuken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden, waar wij diverse keukens in de showroom hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de industriële keuken van uw dromen te realiseren.