fbpx

Boeren keuken

Oud eikenhout zorgt juist voor nóg meer uitstraling in een boeren keuken

Keukens met de sfeer van het platteland. Grote zwarte hangscharnieren en luikringen gecombineerd met massieve oude grenen planken ademen de sfeer van het landleven.

Moderne tintjes zoals het betonnen werkblad en de moderne apparatuur geven de keuken een eigenzinnig karakter. RestyleXL heeft vakmensen in huis met jarenlange ervaring in houtbewerking. Met een grote liefde voor oude houten materialen maken wij voor u een keuken geheel op maat van verschillende houtsoorten. Zo bieden wij een veelzijdig assortiment keukens van hout. Wat RestyleXL doet heet ambacht!

Een boeren keuken van hout

Deze nostalgische keukens maken wij altijd van hout. Dit is hét materiaal bij uitstek om een keuken deze bijzondere authentieke uitstraling te geven. Houten boeren keukens zijn tijdloos en duurzaam. Een investering voor de lange termijn. Uw interieur krijgt direct een warme en gezellige uitstraling. In onze showroom in Woerden tonen wij u graag voorbeelden van een boeren keuken. Heeft u specifieke wensen qua ontwerp, maatvoering, kleuren en functionaliteiten? Geen vraag of wens is ons te gek. U kunt al uw wensen aan ons voorleggen en al uw vragen stellen! Wij helpen u met veel plezier.

Boeren keuken aanschaffen

Als u een boeren keuken wilt aanschaffen met massief oud houten fronten, dan is dit mogelijk bij RestyleXL. Bij uitstek weten wij wat het is om dergelijke materialen te verwerken en te combineren. U kiest een houtsoort voor uw nieuwe boeren keuken en bepaalt samen met ons de afwerking. Wilt u eerst wat meer informatie ontvangen voordat u bij ons langs komt? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan telefonisch contact op en bel naar 0348 – 562702 of vul het contactformulier in.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie boeren keuken!