fbpx

Houten keuken

Uw houten keuken op maat gemaakt

Wij maken houten keukens op maat in veel verschillende stijlen. Van een landelijke houten keuken tot aan een moderne design keuken. Deel uw gedachten met ons, wij kunnen u helpen met een houten keuken waar u van droomt. U bent van harte welkom om in onze showroom in Woerden te komen kijken naar onze keukens.

Massief eiken apparatenwand met Bosch inbouwovens en stalen handgrepen
Stalen gesmede handgreep op een oud eiken keukendeur

Oud hout geeft sfeer aan een keuken

Wij gebruiken diverse soorten oud houten delen bij het maken van houten keukens. Zoals eikenhout, grenen en Barnwood. Dit hout heeft al een leven achter zich waardoor het een warm en geleefde uitstraling geeft aan een houten keuken. Door combinaties te maken met moderne apparatuur en trendy accessoires creëert u een keuken die niet alleen helemaal in uw interieur past maar ook nog eens voorzien is van de laatste technische snufjes en trends.

Massief eiken keuken met een wit werkblad van keramiek

Houten keuken naar wens

Bent u op zoek naar een mooie keuken? Restyle XL maakt uw keuken helemaal zoals u dat in gedachten heeft. We denken graag met u mee om op die manier het mooiste resultaat voor u te bewerkstelligen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag staan wij u te woord in onze showroom, of u kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0348-562702.

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar om samen met u uw droomkeuken te realiseren.