fbpx

Badkamers

Badkamermeubels

Bent u zich aan het oriënteren op robuuste en sfeervolle badkamermeubels? Dan bent u bij Restyle XL aan het juiste adres! Wij maken badkamermeubels op maat van diverse soorten prachtige houtsoorten.

Badkamermeubel oud eiken met twee rivierstenen waskommen
Zwevend geschaafd oud eiken badkamermeubel

Inspiratie badkamers

Wilt u eerst wat inspiratie op doen? Op deze pagina geven we u een aantal voorbeelden van de prachtige unieke badkamermeubels die we maken. Denk bijvoorbeeld aan steigerhouten badkamermeubel of eiken badkamermeubel. Voor alle type badkamers kunnen wij een perfect passend meubel maken. Helemaal in de stijl van de inrichting en naar uw smaak.

Robuust geschaafd oud eiken badkamermeubel met keramiek waskom

Badkamermeubels van hout

Met het toepassen van hout in de badkamer creëert u een ultiem luxe gevoel. We omschrijven dat ook wel eens als het welnessgevoel! Twijfelt u of hout in de badkamer wel kan? Die twijfel is niet nodig, het kan prima! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, maar ook over optimaal gebruik en onderhoud van houten badkamermeubels.

Wij gebruiken oude bouwmaterialen voor het maken van badkamermeubels. Deze materialen zijn niet alleen ecologisch en milieuvriendelijk, maar geven ook nog eens een robuuste en karakteristieke uitstraling aan de meubels. In onze showroom in Woerden kunt u met eigen ogen een aantal wastafelmeubels zien. Maak een afspraak door te bellen met 0348 – 562702. Of vul het contactformulier in.

Oud eiken badkamermeubel met 2 hardstenen wasbakken met gefrijnde randen
Barnwood badkamermeubel met betonnen werkblad en zwarte waskom
Badkamermeubel barnwood met een keramiek wasbak
Oud eiken badkamermeubel met twee stenen waskommen

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!