fbpx

Robuuste keukens

Robuuste keukens

Hout met een doorleefd karakter, stoer beton en roestvrij staal, ziet u deze materialen graag terug in uw nieuwe keuken? Dan bent u bij RestyleXL aan het juiste adres. Van hout, beton, staal en andere bijzondere materialen maken we prachtige robuuste keukens. Omdat ze met ambacht tot stand komen, is iedere keuken uniek en op maat gemaakt. Lees er meer over en kom met ons om tafel om uw droomkeuken te ontwerpen. Wilt u hetzelfde voor uw nieuwe badkamer? Ook dan staan we voor u klaar.

moderne keuken
Industriele keuken

Prachtige keukens met robuuste elementen

Voelt u zich thuis in een interieur waar natuurlijke materialen en stoere elementen de hoofdrol spelen? Denk daarbij aan oude houten meubelen met details die een verhaal vertellen. Of aan steen en beton waarvan de ruwe randen voor karakter zorgen. De uitstraling komt erg mooi tot zijn recht in een robuuste keuken waar het hout en beton samenkomen. Het stoere uiterlijk geeft karakter en zorgt tegelijk voor een warme, aangename sfeer.

Daarnaast kunnen de robuuste elementen in de keuken erg goed gecombineerd worden met de moderne uitstraling van een industriële keuken. Een houten keukenblok dat is afgewerkt met een strakke stalen constructie zorgt voor een speelse wisselwerking die de ruimte tot leven brengt.

Robuuste keukens

Robuuste keukens op maat gemaakt

Onze robuuste keukens zijn solide en duurzaam. We gebruiken oud hout van hoge kwaliteit dat we combineren met sterke materialen als RVS en beton. Daardoor ontstaat er niet alleen een stoere keuken, maar ook een keuken die absoluut tegen een stootje kan. In een ruimte waar geleefd wordt zult u daar zeker baat bij hebben.

De keukens die u bij ons ziet, zijn met liefde voor het vak gemaakt. Dat is terug te zien in de aandacht voor details en afwerking. Met vakmanschap brengen we robuuste keukens tot leven die bij onze klanten thuis een mooie plek verdienen. Om ervoor te zorgen dat de keuken goed in de ruimte past, maken we de keuken bovendien volledig op maat. Hiervoor gaan we graag met u om tafel zodat uw wensen en behoeften het best tot uiting komen in de maatwerk keuken.

Wilt u elke dag een keuken inlopen die met zijn indeling, opbergmogelijkheden en uitstraling volledig aansluit op uw wensen? Kom met onze specialisten in contact. We hebben ervaring in het maken van robuuste keukens die in samenspraak met onze klanten ontstaan. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? We kijken er erg naar uit om u te helpen. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden, waar wij diverse keukens in de showroom hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de industriële keuken van uw dromen te realiseren.