fbpx

Robuuste keukens

Robuuste keukens

De robuuste keukens van RestyleXL hebben een karaktervol geleefd uiterlijk die in combinatie met moderne materialen zoals roestvrij staal en beton zorgt voor een trendy en robuuste look.

moderne keuken
Industriele keuken

Keukens met robuuste elementen

De robuuste keukens van RestyleXL zijn allemaal gemaakt van prachtig oud hout. Juist door  het gebruik van oud hout dat al een heel leven achter zich heeft krijgt een keuken een karaktervol geleefd uiterlijk die in combinatie met moderne materialen zoals roestvrij staal en beton zorgt voor een trendy en robuuste look. De robuuste keuken is een ware trend en wij vinden het heerlijk om deze woonstijlen met elkaar te combineren. Steeds weer als wij een robuuste keuken op maat maken voor onze klanten door het gebruik van verschillende materialen ontstaan er de mooiste stijl combinaties zoals een landelijke keuken of juist een industriële keuken.

Trend

Een robuuste keuken is een echte trend geworden. Wij horen geregeld dat mensen echt op zoek zijn naar een robuuste keuken. Robuust staat voor stevig en duurzaam. Door het gebruik van oud hout van hoge kwaliteit in combinatie met sterke materialen als RVS en beton ontstaat een keuken die een stoere uitstraling heeft en absoluut tegen een stootje kan. Doordat je een oud houten robuuste keuken voorziet van moderne elementen zoals een betonnen aanrechtblad en RVS apparatuur bijvoorbeeld ontstaat ook de trendy industriële sfeer. Maar ook een landelijke keuken kan een robuuste uitstraling hebben omdat het een solide stevige keuken is en dat ook uitstraalt.

Kom eens langs

RestyleXL maakt geregeld robuuste keukens op maat voor klanten waardoor wij precies weten waar een robuuste keuken aan moet voldoen. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten realiseren wij hun keuken helemaal naar wens. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan zouden wij het erg leuk vinden om u te mogen helpen. Kom gerust eens inspiratie opdoen in onze showroom, u bent van harte welkom!

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!