fbpx

Barnwood keuken

Sfeervol door het grillige karakter van het hout

Barnwood keuken

Een sfeervolle keuken met natuurlijke materialen en een robuuste uitstraling, dat is waar u een barnwood keuken aan kunt herkennen. Barnwood is een karakteristieke houtsoort die een verhaal vertelt. De tekeningen in het hout zorgen voor een oude, authentieke uitstraling en brengen de keuken tot leven. Zeker in combinatie met nieuwe materialen komt de barnwood keuken prachtig tot zijn recht. Ontdek hier hoe we dat doen. En bekijk hoe we het oude hout gebruiken in onze authentieke badkamermeubels en meubelstukken.

Moderne keuken barnwood
Moderne keukenblad barnwood

Bent u op zoek naar een stijlvolle keuken waar natuurlijke materialen met een geschiedenis de sfeer bepalen? U wordt uitgenodigd in een warme, huiselijke keuken waar u samen met uw gezin kunt genieten van elkaars gezelschap en van lekkere maaltijden. Het barnwood dat we in de keuken gebruiken, zorgt voor een gezellige setting waar iedereen zich meteen in thuis voelt.

Nog mooier aan de barnwood keuken is dat het materiaal zich erg goed laat combineren met materialen als composiet, keramiek, beton en natuursteen. Plaats een strak keramisch blad op de barnwoord keukenkasten en er ontstaat een bijzondere wisselwerking tussen modern en authentiek. Door de grillige houtsoort te combineren met hoogglans materialen, blauwstaal of rvs komt een prachtige industriële keuken tot leven.

Elke combinatie met staal doet iets magisch voor een keuken.

Bij het ontwerpen van uw droomkeuken kijken we bij RestyleXL naar de mogelijkheden voor het gebruiken van prachtige materialen van duurzame kwaliteit. Door oud en nieuw te combineren, ontwerpen we een unieke barnwood keuken die volledig bij uw persoonlijke smaak past. Daarin kijken we naar het plaatje in zijn geheel, maar ook naar de details die uw keuken uniek maken. Precies zoals u het voor ogen heeft.

De keukens die we maken, stralen liefde voor het materiaal en voor het vakmanschap uit. De barnwood keuken die u kiest, wordt met respect en aandacht in onze werkplaats ontworpen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de keuken perfect past in de ruimte van uw huis. Alle gedeelten, inclusief looproute en bewegingsruimte, moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Daarom komen we graag bij u langs, zodat we de keuken op maat kunnen maken en zodat u optimaal gebruikmaakt van een efficiënte, praktische indeling.

Barnwood keuken van RestyleXL

Houdt u van een warme uitstraling die ontstaat door het gebruik van natuurlijke materialen en van karakteristieke materialen? Ontdek dan wat de prachtige barnwood keuken met de ruimte in uw huis kan doen. We kijken graag met u mee naar uw wensen om vervolgens tot een prachtig en uniek ontwerp te komen. Wilt u weten hoe we dat voor u kunnen doen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden, waar wij diverse keukens in de showroom hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de industriële keuken van uw dromen te realiseren.