Barnwood keuken

Sfeervol door het grillige karakter van het hout

Barnwood keuken

Een barnwood keuken is een sfeervolle keuken met een warme uitstraling. Barnwood is een houtsoort wat zich makkelijk laat combineren met vele soorten producten. Als werkblad kan bijvoorbeeld makkelijk composiet, keramiek, beton of natuursteen gebruikt worden, ook in verschillende kleurstellingen. Een ideale keuken om samen te stellen. U kunt gezellig samen met familie en vrienden tijd door te brengen tijdens het koken. De Barnwood keukens kunnen wij geheel naar wens op maat maken in vele stijlen.

Sfeervol Barnwood

Barnwood is een grillige houtsoort die geweldig combineert met moderne afwerkingen zoals hoogglans, rvs of bijvoorbeeld blauwstaal. Met deze combinatie’s kunnen de keukens in zowel landelijke als een moderne / industriële uitstralingen gemaakt worden, waardoor het in vele interieurs te plaatsen is. Een Barnwood keuken is sfeervol en straalt warmte en gezelligheid uit en is een plek in het huis waar u graag zult koken of gezellig met vrienden en familie zult verblijven.

Barnwood keuken op maat

RestyleXL maakt prachtige barnwood keukens geheel op maat en naar wens. We denken graag met u mee wat uw keuken nodig heeft om de sfeer te realiseren die u voor ogen heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen over onze Barnwood keukens? U kunt dan contact met ons opnemen of kom langs in onze showroom in Woerden. Hier kunnen wij u het e.e.a. aan Barnwood en opties laten zien onder het genot van een kopje thee of koffie.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Dennis van Oudenallen denk graag met je mee!