fbpx

Houten keuken met zwart blad

Wilt u iedere dag een droomkeuken binnenlopen waar u uw ochtend met het gezin begint en waar ’s avonds heerlijke maaltijden worden bereid? Een keuken waar u alle ruimte heeft om te bewegen en te koken en die is ingericht met moderne apparatuur en handige opbergmogelijkheden? Het liefst een authentieke houten keuken met zwart blad met een industriële uitstraling. Laat u verrassen door de prachtige keukens die we bij RestyleXL tot leven brengen. Ontdek ook hoe onze badkamers en meubelstukken met ambacht en vakwerk gemaakt worden.

Keuken met zwart blad
Keukentafel zwart metalen onderstel

Stijlvolle combinatie met zwart keukenblad

Waar we bij RestyleXL enthousiast van worden, is het creëren van keukens met stijlvolle combinaties en contrasten. Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren ontstaat een bijzondere keuken die echt tot leven komt. Ziet u voor zich hoe een houten keuken met zwart blad zorgt voor een luxueuze, industriële sfeer? Hergebruikt eikenhout dat al een leven achter zich heeft, combineren we met strak, zwart graniet dat een prachtige industriële uitstraling heeft. De hoge kwaliteit straalt ervan af.

Het combineren van materialen en kleuren geeft ons de mogelijkheid om tot prachtige ontwerpen te komen. Van een chique houten keuken met zwart blad tot een sfeervolle Ibiza-stijl keuken waarin witte accenten en natuurlijke materialen de boventoon voeren. Of wat dacht u van onze moderne keukens met een functioneel ontwerp en strakke afwerking. Ontdek de verscheidene prachtige keukens die we al hebben mogen maken en die als inspiratie dienen voor uw droomkeuken.

Zwarte keuken met hout


Uw droomkeuken met liefde en ambacht gemaakt

Een keuken waar geen tweede van is, daarvoor bent u bij RestyleXL aan het juiste adres. De materialen die we gebruiken zijn duurzaam en authentiek. Bovendien wordt ieder onderdeel vakkundig en met de hand gemaakt. De liefde die we voor de materialen en het ambacht hebben, zijn terug te zien in het ontwerp.

Bij het ontwerp van uw droomkeuken zult u specifieke ideeën hebben over zowel de functionaliteiten als de stijl. Zoekt u bijvoorbeeld een keuken met een kookeiland waar u als gezin aan kunt zitten? Of wilt u een hoekkeuken met alle ruimte om heerlijk te koken? Ziet u het liefst een open keuken waar u uw servies mooi kunt etaleren of heeft u belang bij een praktische indeling met de nodige opbergmogelijkheden? Met onze mogelijkheden de keuken geheel op maat te maken, helpen we u graag uw droomkeuken te realiseren. Wilt u een prachtige houten keuken met zwart blad, moderne apparatuur en een efficiënte indeling, laten we om tafel gaan om de ideeën uit te werken.

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Houten keuken met zwart blad van RestyleXL

Terwijl u wegdroomt bij een prachtige houten keuken met zwart blad die perfect in de ruimte van uw huis past, gaan wij graag voor u aan de slag. We maken de keuken helemaal op maat, met alle functionaliteiten die u nodig heeft en in de stijl die bij u past. De hoge kwaliteit van het materiaal en van het vakwerk zorgt ervoor dat u jarenlang met plezier van uw nieuwe keuken gebruikmaakt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.