Industriële keukens

Industriële keukens

Bent u uw huidige keuken zat en op zoek naar iets nieuws en aparts? Een industriële keuken van RestyleXL is dan zeker iets om over na te denken. Wij hebben al diverse industriële keukens in deze stijl ontworpen en in zijn geheel gerealiseerd. Wij fabriceren deze keukensoort in onze eigen werkplaats met materialen zoals blauwstaal, rvs, beton, oud balkhout enzovoort. Al deze materialen geven de keuken een industriële uitstraling. Zoekt u iets unieks en speciaals? Dan is een industriële keuken wellicht iets voor u.

moderne keuken

Keukens met industriële elementen

Durft u de uitdaging aan? Dan zullen wij ervoor zorgen dat u geheel tevreden de deur uitloopt met uw nieuwe keuken in gedachten. Wij zorgen ervoor dat uw keuken wordt gefabriceerd en indien gewenst, kunnen wij de keuken ook plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor deze keukensoort? Schroom dan niet om een bezoek te brengen aan onze showroom in Woerden. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee vertellen wij u enthousiast over alle mogelijke opties voor een industriële keuken.

Kom eens langs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden, waar wij diverse keukens in de showroom hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de industriële keuken van uw dromen te realiseren.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!