fbpx

Moderne keukens

Moderne landelijke keukens

Een landelijk moderne keuken met strakke elementen en innovatieve apparaten, voelt u zich hierin thuis? Bekijk dan de prachtige keuken ontwerpen die we bij RestyleXL tot leven brengen. Doordat we met ambacht en vakmanschap te werk gaan, kunnen we moderne keukens volledig naar uw wens inrichten. Laat u inspireren door onze mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn bovendien toe te passen op onze badkamers en meubels waar we een modern en landelijke stijl in terug laten komen.

Eiken keuken met modern zwarte wandkast met een inbouwoven
Industrieel landelijke keuken van massief eiken met Pitt Cooking in het betonnen werkblad

Ambachtelijke keukenstijlen met moderne uitstraling

Moderne keukens kenmerken zich door een mooie, strakke vormgeving, elementen met een minimalistische uitstraling en het gebruik van staal en beton. Uiteraard kan inbouwapparatuur niet ontbreken.

Behalve van een moderne uitstraling wilt u namelijk ook genieten van een functionele inrichting, zoals een strak moderne keuken met eiland. Dat begrijpen we bij RestyleXL maar al te goed. Daarom laten we u graag onze ontwerpen met moderne keukens zien die we op maat voor u maken.

Uniek aan de mogelijkheden die wij bieden, is dat u uw eigen draai aan het keukenontwerp kunt geven. We denken graag met u mee op het moment dat u overweegt aan uw moderne keuken industriële of landelijke elementen toe te voegen.

Wij zijn weg van een keuken met een moderne basis die wordt afgemaakt met doorleefde en karakteristieke elementen. Juist dit contrast brengt de keuken echt tot leven. Heeft u bepaalde wensen over uw moderne keuken, dan gaan we graag met u om tafel om ze uit te werken tot concrete plannen.

Landelijk moderne keuken van barnwood met zwarte fronten op het eiland en barnwood in de kastenwand

Uw keuken op maat en met ambacht gemaakt

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, dan zult u niet alleen kijken naar de moderne stijl die bij u in de smaak valt. Ook de praktische indeling en opbergmogelijkheden zijn essentiële aandachtspunten die bepalend zijn voor uw keuze. Bij RestyleXL bent u aan het juiste adres. Dat heeft alles te maken met onze mogelijkheden om de keuken op maat te maken. Samen met u kijken we naar de ruimte waar de keuken moet komen om vervolgens tot een handig en functioneel ontwerp te komen.

Naast maatwerk speelt ook ambacht een hoofdrol in onze keukens. De passie en liefde die we hebben voor het vakmanschap, ziet u terug in de prachtige ontwerpen die tot stand komen. Het gebruik van hout dat een tweede leven mag krijgen, robuust beton dat een leven lang mooi blijft en de aandacht voor details die de keuken afmaken, we maken een unieke en moderne keuken waarin u zich thuis voelt.

Moderne keukens bij RestyleXL

Wilt u een moderne keuken in huis die met zijn sfeervolle uitstraling past bij uw stijl én die van alle praktische gemakken is voorzien? Kom samen met onze specialisten tot een prachtig ontwerp dat uw verwachtingen overtreft. We heten u graag van harte welkom in onze showroom om de keukens van dichtbij te bekijken en om persoonlijk advies te ontvangen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of maak direct een afspraak.

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een moderne keuken en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden, waar wij diverse moderne keukens in de showroom hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de industriële keuken van uw dromen te realiseren.