fbpx

Moderne keukens

Moderne keukens

Moderne keukens moeten aan diverse wensen en functionaliteiten voldoen. Zo moet deze qua stijl passen in uw interieur, de apparatuur moet in functionaliteit helemaal aansluiten aan uw wensen en de totale look en feel moet exact passen in het beeld dat u voor ogen heeft. De keuken moet een bepaalde sfeer uitstralen omdat dit één van de belangrijkste plekken in huis is. De dagelijkse maaltijden, gesprekken en momenten met het gezin vinden hier immers plaats. Door het gebruik van oud hout in een keuken ontstaat vanzelf een geweldige sfeer en uitstraling. Ook als u meer van moderne keukens houdt is het helemaal niet gek om over een oud houten keuken na te denken. Sterker nog, door het gebruik van oud hout ontstaan hele bijzondere moderne keukens. RestyleXL heeft al een tal van keukens mogen realiseren die een moderne uitstraling hebben. Op onze website zijn diverse voorbeelden te zien om inspiratie op te doen.

Eiken keuken met modern zwarte wandkast met een inbouwoven
Industrieel landelijke keuken van massief eiken met Pitt Cooking in het betonnen werkblad

Waarom een moderne keuken

Uiteraard is dit een kwestie van smaak. Zo zijn er mensen die van een moderne strakke inrichting houden. Ze zoeken een keuken in een bepaalde kleur, in strakke vormen en voorzien van alle moderne technische snufjes. Zij zullen dan vooral kijken naar moderne keukens. Maar er zijn ook mensen die houden van het sterke contrast tussen een moderne keuken en een landelijke sfeer. Dan is het gebruik van oud hout de oplossing! Door de juiste afwerking krijgt hout een prachtige moderne uitstraling. Combineer dit met een strak modern fornuis, kraan en apparatuur en er ontstaat een prachtig resultaat.

Landelijk moderne keuken van barnwood met zwarte fronten op het eiland en barnwood in de kastenwand

Moderne RestyleXL Keuken op maat

Bij RestyleXL kan u uw droomkeuken laten maken. Wij maken de keuken precies zoals u hem voor ogen heeft. Hierbij adviseren wij uiteraard in welk hout het beste gebruikt kan worden, welke afwerking daarbij past en we denken met u mee over de te gebruiken onderdelen als werkblad, handgrepen, kranen en apparatuur. Op die manier ontstaat uw unieke ontwerp van een moderne keuken!

Bent u nieuwsgierig wat RestyleXL voor u kan betekenen in de zoektocht naar de moderne keuken van uw wensen? Kom dan eens langs in onze showroom of maak een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!