fbpx

Eiken keuken

Oud eiken keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die zich kenmerkt door natuurlijke materialen, een authentieke uitstraling en een warme sfeer? Bij RestyleXL bent u aan het juiste adres. Hier vindt u prachtige keukens die dankzij het vakmanschap uniek in hun soort zijn. Met trots tonen we u onze oud eiken keuken die karakter heeft en een aangename warmte uitstraalt. Bent u weg van authentiek eikenhout? Ontdek dan ook onze badkamermeubels en meubelstukken die uit dit prachtig materiaal zijn ontstaan.

Eiken keuken
Oud eiken keuken

Eikenhout speelt een belangrijke rol in onze werkplaats. Dit prachtige natuurlijke materiaal brengt een keuken tot leven. Elke oud eiken keuken is uniek, omdat we voortdurend werken met wisselende partijen hout. Het materiaal heeft al een leven achter zich en wordt op een nieuwe manier in onze keukens verwerkt. Het authentieke hout dat tot wel 150 jaar oud kan zijn, vertelt een verhaal en mag nu voortleven in uw nieuwe keuken.

Wat de oude eiken keuken nog unieker maakt, is het ontwerp dat u volledig naar eigen hand kunt zetten. Heeft u bepaalde wensen over uw nieuwe keuken, dan gaan we graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u kiezen voor een warme, landelijke keuken waar het oude eikenhout prachtig in uitkomt. Of combineer het oude, natuurlijke met blauwstaal en beton. In uw industriële keuken ontstaat daardoor een interessant en levendig contrast.

Modern oud eiken keuken

Wilt u een oud eiken keuken waarin de authentieke kenmerken van het materiaal optimaal tot hun recht komen? Bij RestyleXL werken we graag met dit natuurlijke materiaal. Het stelt ons in staat keukenontwerpen te maken die op een prachtige manier tot leven komen. Door onze kennis en vakmanschap weten we het hout optimaal te verwerken, waardoor niet alleen een stijlvolle, maar ook een duurzame keuken ontstaat.

Bij het ontwerp van uw nieuwe keuken, kijken we uiteraard ook naar de beschikbare ruimte. We maken de keuken op maat zodat de indeling, opbergmogelijkheden en looproute efficiënt en naar wens worden toegepast. De oud eiken keuken voldoet niet alleen vanwege de aangename sfeer die we hebben gerealiseerd, maar ook vanwege de functionele toepassingen.

Prachtige, natuurlijke materialen komen samen in de oud eiken keuken van RestyleXL. Dat heeft alles te maken met de duurzame kwaliteit van onze materialen en met onze liefde voor het ambacht. Bent u op zoek naar een keuken waar u in de komende jaren met plezier kunt koken en waar u met uw gezin samenkomt? Ontdek wat we voor u kunnen betekenen in het ontwerp van uw droomkeuken. U bent van harte welkom in onze showroom in Woerden. We helpen u graag op weg met onze unieke ontwerpen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en persoonlijk advies.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden, waar wij diverse keukens in de showroom hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de industriële keuken van uw dromen te realiseren.