fbpx

Keukenspeciaalzaak

Keukenstijlen

Naar wat voor een keukenstijl bent u op zoek? Uiteraard is dit een kwestie van smaak. Zo zijn er mensen die van een moderne strakke inrichting houden. Of men zoekt een keuken in een bepaalde kleur of in strakke vormen. Maar er is ook steeds meer vraag naar een keuken waarbij er een sterk contrast is tussen een moderne keuken en een landelijke sfeer. Combineer dit met een strak modern fornuis, kraan en apparatuur en er ontstaat een prachtig resultaat.

Wij maken keukens uitsluitend op maat waardoor uw keuken een eigen stijl krijgt. Als we kijken naar de huidige vraag kunnen we de keukenstijlen in 3 categorieën indelen. Industrieel, landelijk en modern.

Industriële keukens

Industriële keukens

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Moderne keukens

Moderne keukens

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

LANDELIJKE, INDUSTRIELE EN MODERNE KEUKENS OP MAAT


Op zoek naar een unieke houten keuken met een sfeervolle uitstraling? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden keukens op maat van robuuste en sfeervolle materialen in allerlei soorten en maten. Zoekt u een landelijke keuken of een moderne design keuken? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze maatwerk houten keukens zijn gemaakt van oud hout. Wat ooit plafondbalken en vloerplanken waren, verwerken wij tot een prachtige nieuwe keuken. Uw wens staat bij ons centraal: kiest u voor grenen, eiken of barnwood? Wilt u het hout combineren met een betonnen werkblad, of heeft u liever een aanrechtblad van natuursteen? Bij ons is veel mogelijk. Witte, eco, houten keukens, nostalgische of moderne landelijke keukens; ons aanbod is groot. Wij maken elke keuken volledig op maat.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!