fbpx

Keukenspeciaalzaak

De keuken is het hart van het huis. Het is de plek waar heerlijke maaltijden worden bereid, waar u goede gesprekken voert met uw kinderen en waar u vrienden uitnodigt voor een gezellige avond. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die wat betreft de praktische indeling en aangename sfeer voldoet aan uw wensen? Dan is RestyleXL uw keukenspeciaalzaak. Ontdek de keukenontwerpen die we met ons ambachtelijk vakwerk en het gebruik van natuurlijke materialen realiseren. De authenticiteit en ambacht zijn bovendien terug te zien in onze badkamers en meubels.

Keukens in sfeervolle stijlen

Ziet u al voor zich hoe u iedere ochtend een keuken inloopt die qua ruimte en sfeer helemaal aansluit bij uw wensen? Moderne apparatuur waar u met plezier gebruik van maakt, zeeën van opberg- en werkruimte en een stijlvolle inrichting die bij u in de smaak valt, met deze elementen richt u uw droomkeuken volledig naar wens in. Als keukenspeciaalzaak denken we graag met u mee in oplossingen voor een optimale indeling, gunstige bewegingsruimte en efficiënte opbergmogelijkheden om vervolgens de keuken te realiseren die aansluit op uw woonwensen.

Industriële keukens

Industriële keukens

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Moderne keukens

Moderne keukens

We classificeren de keukenstijlen in industriële, landelijke en moderne keukens. Binnen deze stijlen heeft u keuze uit tal van mogelijkheden voor het ontwerp van uw keuken. Houdt u van een landelijke inrichting, zoekt u een keuken in een bepaalde kleur of wilt u strakke elementen terugzien? Of wat dacht u van een sterk contrast tussen een moderne en landelijke stijl dat tot stand komt door een strakke kraan of fornuis te combineren met een landelijk werkbank? Bij onze keukenspeciaalzaak is er wat betreft materiaalkeuze, stijlcombinaties en maatwerk veel mogelijk.

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Uw keuken met ambacht en op maat gemaakt

Bijzonder aan de keukens die we als keukenspeciaalzaak ontwerpen, is dat ze ambacht en vakmanschap uitstralen. In de vormgeving ziet u terug dat ieder onderdeel met oog voor detail wordt gevormd tot een essentieel keukenelement. We maken de keukens uitsluitend op maat. Dat betekent dat de ontwerpen zoals ze op papier staan op een indrukwekkende manier tot leven komen, precies zoals u het voor ogen had.

Onze keukens worden op maat gemaakt, zodat de opstelling perfect tot zijn recht komt in de ruimte van uw huis. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u zich in een keuken beweegt waarin u zich thuis voelt. Om de keuken naar uw stijl in te richten, maken we gebruik van robuuste en sfeervolle materialen die verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en maten. Heeft u bijvoorbeeld een voorliefde voor authentieke materialen met een geschiedenis? Deze voorliefde delen we met u. Dat ziet u onder andere terug in onze maatwerk keukens waar oude plafondbalken of vloerplanken op een stijlvolle manier verwerkt worden en waar een stoere betonnen werkblad prachtig gecombineerd wordt met grenen, eiken of barnwood hout.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!

Droomt u van een keuken die het hart van uw huis wordt en die in stijl en ruimte aansluit op uw voorkeuren? RestyleXL is de keukenspeciaalzaak die u daarin helpt. Ontdek onze keukens die met ambacht en maatwerk worden ontworpen en waarin prachtige, authentieke materialen de hoofdrol spelen. We gaan graag met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen en u te inspireren over de mogelijkheden. Meer weten over onze keukens of wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of voor het maken van een afspraak.