Meubels

Strak en modern of juist landelijk en authentiek? 

Strak en modern – of juist landelijk en authentiek? Of denkt u aan industriële meubels? Onze houten meubels op maat zijn met talloze interieurs te combineren. Ons assortiment oud hout is groot en daar maken wij de mooiste maatwerk meubelen mee. Voorbeelden zijn onder andere badkamermeubels, tafels en kasten.

Houten meubels op maat

Meubels worden bij ons volledig op maat gemaakt. U laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zullen samen met u het meubel ontwerpen, geheel naar uw eigen smaak. Voor welke ruimte u ook op zoek bent naar een houten meubel, wij kunnen u hier mee helpen. De juiste materialen, het juiste ontwerp. Wij creëren het juiste gevoel met ons karakteristieke hout.  

Oud hout

Bij het maken van onze houten meubels op maat wordt veelal gebruik gemaakt van oude bouwmaterialen. Denk hierbij aan oude balken, planken en vloerdelen. Wij werken veel met oud eiken en oud grenen of vuren. Ook maken wij meubels van oud sloophout, barnwood en oude wagondelen. Door deze soorten oud hout te gebruiken krijgen de meubels die wij maken een unieke en robuuste uitstraling die mooi in elk interieur passen. Bij het verwerken van hout met geschiedenis komt uw meubel tot leven.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uw complete interieur!