fbpx

Oud eiken badkamermeubels

Droomt u van een luxe en sfeervolle badkamer waarin u zich even terugtrekt en volledig kunt ontspannen? Richt de badkamer in met warme kleuren en natuurlijke materialen. De ruimte komt als vanzelf tot leven en u kunt genieten van een hotelluxe rustoord. Wij helpen u graag bij het creëren van uw droombadkamer. Ontdek daarvoor onze oud eiken badkamermeubel dat een prachtige blikvanger wordt in uw nieuwe badkamer. We gebruiken authentieke materialen voor het maken van unieke badkamermeubels en voor bijzondere, duurzame keukens.

Badkamermeubel oud eiken
Badkamermeubel oud eiken met spiegel

Wanneer u het liefst natuurlijke en authentieke materialen in huis haalt, wijzen we u graag op onze ontwerpen. Voor onze badkamermeubels gebruiken we namelijk oud eikenhout waar geschiedenis in zit. Het hout is robuust en getekend. U kunt erin terugzien dat het materiaal een verhaal vertelt. Met het maken van het badkamermeubel krijgt het oud eiken een tweede leven zonder dat we de geschiedenis ervan uit het oog verliezen.

Het oud eiken badkamermeubel is authentiek. Dat is in de eerste plaats te danken aan de manier waarop we het hout behandelen. De planken worden met respect en zorg in het ontwerp verwerkt. Daarnaast maken we gebruik van bijzondere combinaties die in het badkamermeubel tot stand komen. We combineren het eikenhout onder meer met natuursteen of beton dat u terugziet in de waskommen. Eindresultaat is een bijzonder badkamermeubel dat prachtig tot zijn recht komt in uw nieuwe, sfeervolle badkamer.

badkamermeubel oud hout eiken

Onze oud eiken badkamermeubels zijn uitgevoerd in diverse formaten. De ontwerpen zijn voorzien van één of twee waskommen en handige lades waar u van alles in kwijt kunt. Achter de lades bevindt zich bovendien een uitsparing met ruimte voor sifons. Heeft u specifieke wensen over een maatwerk badkamermeubel dat met zijn afmetingen precies in de badkamer past? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Eikenhout speelt een hoofdrol in onze ontwerpen. Omdat de meubelen in een doorgaans vochtige ruimte als de badkamer worden geplaatst, treffen we uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen. De planken worden grondig behandeld, zodat vocht en vuil geen sporen achterlaten op het materiaal. U zult jarenlang plezier hebben van een authentiek badkamermeubel dat we met liefde en ambacht voor u maken.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Kijkt u ernaar uit heerlijk te ontspannen in een luxe badkamer die volledig naar uw smaak is ingericht? Het gebruik van natuurlijke materialen brengt een aangename rust in de ruimte. Ons oud eiken badkamermeubel zal dan ook geweldig tot zijn recht komen in uw nieuwe, sfeervolle badkamer. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen, zodat een van onze ontwerpen een mooie plek bij u thuis krijgt. Meer weten of wilt u direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord met informatie en persoonlijk advies.