fbpx

Landelijke keukens

Stoere landelijke keuken

Bent u weg van natuurlijke materialen met een karakteristieke en warme uitstraling? Laat de landelijke stijl terugkomen in uw nieuwe droomkeuken. Bij RestyleXL ontwerpen we keukens op maat die mede dankzij het materiaalgebruik gekenmerkt worden door de authentieke vormgeving. Wilt u een stoere landelijke keuken die volledig past bij uw persoonlijke smaak? Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen. Bekijk ook onze mogelijkheden voor het ontwerpen van een badkamer of meubelstuk in landelijke stijl.

Steigerhout keuken met betonnen werkblad in een open ruimte met een eettafel
Landelijke oud eiken keuken met een Steel Cucine fornuis en een schouw

Een landelijke keuken die past bij uw stijl

U droomt misschien al jaren van een stoere landelijke keuken waar u iedere ochtend uw ontbijt klaarmaakt en ’s avonds met uw gezin geniet van elkaars gezelschap. Wij vinden dat niet zo gek. De landelijke stijl brengt een warme en nostalgische sfeer met zich mee. In combinatie met moderne elementen en een hoog gebruiksgemak ontstaat een prachtige keuken waar u meteen uw weg in zult vinden.

Onze stoere landelijke keukens bestaan vooral uit gebruikte bouwmaterialen als oude planken, balken en vloerdelen. De onderdelen hebben een verhaal dat u kunt herkennen aan de doorleefde tekeningen en bewerkingen. Nu mag het hout voortleven in uw nieuwe keuken. Bovendien maakt u van de keuken een persoonlijke ruimte, bijvoorbeeld door landelijke en moderne elementen samen te voegen. Laat u inspireren door onze moderne en industriële keukens die perfect passen bij de stoere landelijke stijl. Zo ontstaat er een prachtige keuken waar geen tweede van is en die het hart van uw huis wordt.

Landelijke oud eiken keuken met een granieten werkblad en een kastenwand en bovenkasten

Op maat en met ambacht gemaakt

Ziet u zichzelf al staan in uw stoere landelijke droomkeuken? Bij RestyleXL vindt u geen standaard keukenontwerpen. Hier zit u goed als u zoekt naar een karakteristieke maatwerk keuken die met passie en liefde voor het vak wordt gemaakt. We gebruiken prachtige oude houten materialen, hanteren een duurzame en ecologische werkwijze en bieden een scala aan mogelijkheden voor uitvoering en stijl.

Omdat we de keuken volledig op maat en met ambacht voor u maken, kunt u voor een groot deel de regie nemen over het gewenste ontwerp. Heeft u bijvoorbeeld voorkeur voor eikenhout of barnwoord, laat u de keukenkasten door ons aflakken en ziet u het liefst een betonnen of granieten werkblad in uw keuken? We leggen u graag de mogelijkheden voor, zodat we vervolgens de keuken helemaal naar uw smaak kunnen ontwerpen.

Stoere landelijke keukens van RestyleXL

Om een eerste idee te krijgen van onze stoere landelijke keukens, vindt u op onze website veel inspiratie en prachtige voorbeelden. Daarnaast nodigen we u graag uit in onze showroom in Woerden om de keukens in het echt te bekijken. Het is een grote investering voor de lange termijn, dus we geven u graag de gelegenheid hier goed over na te denken. Kom gerust langs of neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten adviseren.

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Woerden, waar wij diverse keukens in de showroom hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de industriële keuken van uw dromen te realiseren.