Landelijke keukens

Landelijke keukens

De landelijke keukens van RestyleXL maken wij onder andere van gebruikte bouwmaterialen zoals oude planken, balken en oude vloerdelen. Wij maken het samen met u helemaal op maat. Het is uitvoerbaar in eiken en grenen, maar ook aflakken behoort tot de mogelijkheden. Wij leveren onze landelijke keukens met betonnen werkbladen – maar ook met granieten werkbladen of andere natuurstenen werkbladen. Deze foto’s zijn slechts voorbeelden van wat wij maken. Wij maken al onze keukens geheel op maat. Vraag naar de mogelijkheden, wij helpen u graag.

Steigerhout keuken met betonnen werkblad in een open ruimte met een eettafel
Landelijke oud eiken keuken met een Steel Cucine fornuis en een schouw

Een landelijke droomkeuken op maat

U droomt misschien al jaren van een landelijke keuken? Dat vinden we bij RestyleXL niet zo gek. Landelijke keukens combineren een nostalgische sfeer met moderne elementen en gebruiksgemak.

Wij helpen u met liefde voor het vak en passie voor prachtige oude houten materialen aan uw landelijke droomkeuken op maat! De keukens die wij maken zijn duurzaam en ecologisch. De mogelijkheden voor uitvoering en stijl zijn eindeloos. Bekijk de prachtige video met klantervaringen die we hebben gemaakt! Hier kunt u online alvast wat inspiratie opdoen.

Landelijke oud eiken keuken met een granieten werkblad en een kastenwand en bovenkasten

Meer informatie over landelijke keukens

U kunt op onze website ontzettend veel voorbeelden vinden van een landelijke keuken. U koopt een keuken echter niet van een plaatje. Het is een lange termijn investering en hier moet u goed over nadenken. In onze showroom in Woerden hebben wij een aantal voorbeelden van landelijke keukens opgesteld. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en laat u adviseren.

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!