fbpx

TV meubels

TV meubels


Een TV is niet langer weg te denken uit onze woonkamer of soms zelfs slaapkamer. Wilt u graag een mooi, bijpassend TV meubel dat matcht met uw huidige stijl van inrichting of zoekt u naar een TV meubel dat net iets anders is dan de standaard TV meubels? Wij maken TV meubels en TV kasten in diverse stijlen en in verschillende formaten op maat van oud hout.

TV meubels op maat


Of u nu iets moderns, of juist iets meer authentieks zoekt; wij maken graag een TV meubel voor u op maat. Onze TV meubels zijn gemaakt van sloophout en steigerhout; stuk voor stuk mooie, verweerde planken die uw interieur een authentieke en sfeervolle uitstraling meegeven. Tevens hebben alle TV meubels verschillende washings. Wilt u een op maat gemaakt meubel, dan kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Vervolgens maken wij het tv meubel voor u zoals u het wilt hebben.

Veel mogelijkheden in maatwerk


Van tv dressoir tot tv kast sloophout: onze ervaring en expertise in het maken van oud houten meubels op maat biedt u een ruime keuze. Of uw tv nu groot of klein is – bij ons vindt u zeker wat u zoekt. Onze tv meubels zijn gemaakt van sfeervolle oude en verweerde planken, die uw interieur een authentieke en sfeervolle uitstraling geven. Er kan natuurlijk ook een strak design gemaakt worden. De kast kan worden afgelakt in een door u gewenste kleur. Neem eens contact op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Inspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of bel 0348 – 562702

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bezoek ook eens onze showroom!

In onze showroom laten wij u graag zien hoe wij werken en hoe wij uw woonwensen waar kunnen maken. Een vakkundig advies met verrassende ideeën, van vakmensen met verstand van zaken. Laat u inspireren tijdens een bezoek aan onze showroom in Woerden.