fbpx

Ons verhaal

Wie zijn we en wat doen we

In 2006 is het allemaal begonnen, toen bouwde Dennis van Oudenallen een houten tafel in een klein schuurtje in Linschoten. Die ene tafel markeerde het begin van een eigen onderneming, waarin oud hout de hoofdrol speelt.

Wij beschouwen het ontwerpen en bouwen van keukens en interieurs als een ambacht en geloven in het hergebruik van materialen. Hout is een eerlijk, hoogwaardig, natuurlijk product en gaat een leven lang mee. In combinatie met eigentijdse elementen krijgt uw keuken of interieur karakter, sfeer en een eigen ‘look’. En uit liefde voor het basisproduct ontstaan de mooiste ontwerpen.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!

Apart en bijzonder

“Het maken van aparte en bijzondere keukens en interieurs is wat ons drijft. Door oude, doorleefde houtdelen te gebruiken in onze ontwerpen is niets standaard. Juist dat maatwerk levert unieke eindproducten op.”

Design en karakter

“Het schoonmaken, drogen en bewerken van gebruikte houtsoorten is een ambacht. Deze noeste arbeid uit lang vervlogen tijden combineren wij met eigentijdse ontwerpen. Modern design met karakter”

Geleefd en gebruikt

“Geleefd en gebruikt hout heeft uitstekende eigenschappen. Met de juiste bewerking kunnen deze houtsoorten een leven lang mee. Sterker nog, sommige soorten eiken en barnwood zijn al meer dan een eeuw oud. Hout met geschiedenis.”

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Meer weten over RestyleXL?