fbpx

Badkamermeubel op maat

Een badkamermeubel op maat laten maken? RestyleXL doet dit met veel liefde en aandacht. Onze vakmensen hebben een grote passie voor het werken met hout en halen veel plezier uit het vervaardigen van houten badkamermeubels op maat voor onze klanten. Heeft u specifieke wensen voor een badkamermeubel? Wij kunnen dan samen een ontwerp maken. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Badkamermeubel barnwood
Badkamermeubel oud eiken

RestyleXL werkt altijd met gebruikte materialen. Materialen met een eeuwenlange geschiedenis en een sprekend verhaal. Oude houten planken in combinatie met natuursteen, rvs of beton! Hebben wij uw interesse gewekt? Wij vertellen u er graag alles over. Kom langs in onze showroom in Woerden en zie met eigen ogen wat wij kunnen maken.

Heeft u al helemaal voor ogen hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Misschien heeft u zelfs al wat op papier gezet? U kunt bij ons een schets of ontwerp aanleveren van uw nieuwe badkamermeubel op maat. Of wij kunnen samen met u een ontwerp voor een badkamermeubel maken. De mogelijkheden van hout zijn vrijwel oneindig. Oud hout is gemakkelijk te bewerken en daarom kunnen we vrijwel ieder ontwerp voor een badkamermeubel op maat voor u realiseren.

badkamermeubel steigerhout

Voor badkamermeubels zijn materialen die goed bestand zijn tegen vocht en temperatuurschommelingen het meest geschikt. Bij RestyleXL werken we graag met hout, vooral steigerhouten badkamermeubels zijn een populaire keuze vanwege de warme uitstraling en duurzaamheid. Deze houtsoorten zijn van nature goed bestand tegen vocht. Daarnaast worden combinaties met natuursteen, rvs of beton vaak toegepast voor een moderne en duurzame afwerking. Oude houten planken, zoals gebruikt door RestyleXL, geven bovendien een unieke en karakteristieke uitstraling aan uw badkamermeubel.

Wat kost een badkamermeubel?

De kosten van een badkamermeubel op maat variëren afhankelijk van de gebruikte materialen, de complexiteit van het ontwerp en de afmetingen. Het is altijd het beste om een offerte aan te vragen bij RestyleXL voor een nauwkeurige prijsindicatie op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Hoe diep zijn badkamermeubels?

De diepte van een badkamermeubel hangt af van de beschikbare ruimte en het gebruiksgemak. Gemiddeld is een diepte van 45 tot 55 cm ideaal, omdat dit voldoende ruimte biedt voor de wastafel en opbergruimte zonder te veel ruimte in de badkamer in te nemen. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen functionaliteit en de beschikbare ruimte in uw badkamer.

RestyleXL maakt gebruik van oude houten planken voor het vervaardigen van badkamermeubels. Dit hout heeft een lange geschiedenis en een unieke uitstraling. Steigerhout of oud eikenhout badkamermeubelen zijn populaire keuzes vanwege hun duurzaamheid en weerstand tegen vocht. Oud hout is bovendien gemakkelijk te bewerken, waardoor vrijwel ieder ontwerp gerealiseerd kan worden. Deze houtsoorten geven uw badkamer een warme en natuurlijke uitstraling, terwijl ze ook praktisch en duurzaam zijn.

Meer weten?

Bent u benieuwd geworden en wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden die RestyleXL biedt voor een badkamermeubel op maat? Kom dan eens langs in onze showroom in Woerden voor inspiratie! Op deze manier kunt u in eerste instantie zelf zien wat wij voor u kunnen betekenen.