Design keuken

Strakke elementen met oud hout, juist dit is een ideale combinatie voor een design keuken

Op zoek naar een unieke design keuken? Bekijkt u dan de design keukens die wij voor onze klanten geheel op maat maakten.

De kastdeuren zijn vaak gemaakt van gebruikt hout maar ook vaak van strak gespoten plaat. Gespoten fronten geheel op maat met een oud houten bovenblad of oud houten fronten met een strak keramisch bovenblad bijvoorbeeld. Er zijn behoorlijk wat combinaties te bedenken met onze materialen.

moderne keuken
Industriele keuken

Inspiratie voor een design keuken

Het uitzoeken en ontwerpen van uw nieuwe design keuken is echt een proces. Het is belangrijk om hier de tijd voor te nemen, want het is een lange termijn investering. Wij doorlopen dit proces graag samen met u! Bij RestyleXL zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van design keukens met oud hout als belangrijkste materiaal. Door oud hout te combineren met andere materialen creëren we een bijzondere uitstraling. Als u kiest voor RestyleXL dan bent u verzekerd van een unieke keuken!

Uw design keuken

In Woerden kunt u terecht in onze showroom om een aantal mooie voorbeelden te zien van design keukens. Misschien staat hier uw droom design keuken wel tussen. Zo niet, dan geven onze vakmensen u graag een persoonlijk advies op maat.

Maak direct een afspraak! Wij ontvangen u graag en vertellen u alles over onze specialiteit: een design keuken van hout. Helemaal op maat gemaakt!

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie design keuken!