Test-2

Een eiken keuken van RestyleXL:

“Creëer warmte in de keuken door het gebruik van oud eikenhout “

Eiken keuken

Een eiken keuken van RestyleXL is vrijwel altijd gemaakt van oud eikenhout. Vaak wordt het oude eiken gecombineerd met staal en steen. Neem bijvoorbeeld een werkblad van blauwstaal, beton of natuursteen. Er is altijd een unieke combinatie te maken ons robuust eikenhout en andere bijzondere materialen. Ook maken wij bijzonder strakke combinaties met hoogglans wit of rvs. Er worden eiken keukens gemaakt van hout dat soms meer dan 150 jaar oud is. Onze originele stalen grepen bijvoorbeeld zijn geheel met de hand vervaardigd. Geen alledaagse keuken dus onze eiken keuken. Iedere keuken die wij maken is 100 % uniek omdat wij steeds wisselende partijen hout in onze keukens verwerken. Het eikenhout in onze keukens vertelt een verhaal! Ook een originele keuken op maat laten maken? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Warme uitstraling met eikenhout

Hout is hét materiaal om uw nieuwe keuken de warme en gezellige uitstraling te geven die u graag wilt. Een eiken keuken heeft vaak een landelijke uitstraling. Maar eikenhout is ook zeer geschikt om te combineren met strakke hoogglans kasten en moderne keukenapparatuur. Op deze manier krijgt u een eigentijdse keuken, door de warme accenten die het oude eikenhout toevoegen. Alle gemak om uitgebreid te koken en een prettige sfeer om samen te eten. Combineer uw eiken keuken met een landelijke eettafel. Een ideale combinatie. Gaat u voor industrieel of design? Het hout laat zich perfect combineren!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan nu onze brochure aan

Een eiken keuken om van te dromen

U heeft interesse in een eiken keuken op maat. RestyleXL maakt uw keuken geheel naar uw wensen. Vrijwel iedereen heeft wel een droomkeuken. Wij maken uw dromen waar! Wilt u meer informatie en advies over de mogelijkheden voor een eiken keuken in uw woning? Bel met onze vakmensen op 0348-562702 of stel uw vragen in ons contactformulier!

We hebben de afgelopen jaren al veel klanten blij en tevreden mogen maken met een keuken van prachtig oud hout. En wat werkt nou beter dan ervaringen uit eerste hand te horen. We vinden het leuk dat onze klanten u willen helpen te kiezen voor Restyle XL. Bekijk de video voor meer inspiratie.

Portfolio eiken keukens

Heb je een vraag?

Vul hieronder het formulier in en wij staan u zo snel mogelijk te woord.

Bellen mag natuurlijk ook: 0348 – 562702

*Wij gebruiken uw gegevens voor doeleinden zoals omschreven in onze privacy verklaring.

Afspraak maken?

[recaptcha]