fbpx

Salontafels

Salontafels


Een salontafel vormt, vaak letterlijk, het middelpunt van uw woonkamer. Of u nu een moderne salontafel zoekt van een opvallend ontwerp of een degelijke salontafel die past bij uw huidige inrichting; RestyleXL maakt originele salontafels in alle soorten, kleuren en maten en gebruikt hiervoor diverse materialen. Op deze manier heeft u al snel een uniek exemplaar in uw woonkamer staan!

Speciale wensen?


Wilt u een salontafel op wielen, een salontafel van grenen of liever één van sloophout? Of wat dacht u van een boomstam als salontafel? Bij ons kan het allemaal. Ons aanbod is divers en uniek en voor elke inrichting is een passende salontafel te vinden. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten en wilt u een salontafel op maat laten maken? Schroom dan niet om een van onze medewerkers te vragen naar de diverse mogelijkheden die wij hierin bieden. Samen met u nemen wij uw wensen onder de loep en gaan wij aan de slag om een ontwerp te maken dat overeen komt met uw wensen.

Alvast een kijkje nemen

Op deze pagina vindt u reeds talrijke voorbeelden van onze uniek ontworpen salontafels zodat u inspiratie kunt opdoen. Heeft u speciale wensen? Wij maken onze oud houten salontafels met plezier voor u op maat. Neem contact met ons op of kom eens langs in de showroom.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of bel 0348 – 562702

Landelijke salontafels

Inspiratie

Bezoek ook eens onze showroom!

In onze showroom laten wij u graag zien hoe wij werken en hoe wij uw woonwensen waar kunnen maken. Een vakkundig advies met verrassende ideeën, van vakmensen met verstand van zaken. Laat u inspireren tijdens een bezoek aan onze showroom in Woerden.

Nog meer inspiratie nodig?

Nieuwsbrief aanvragen