Steigerhouten badmeubel

Een steigerhouten badmeubel

Een houten badmeubel geeft een badkamer direct een romantisch en luxe gevoel. U maakt van de badkamer een heerlijke plek om zich even terug te trekken. Bijkomen in bad na een lange dag of een heerlijke lange hete douche nemen voor de ontspanning van de spieren. Een houten badmeubel staat niet alleen mooi, maar is tegenwoordig ook qua gebruik en onderhoud een prima keuze. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van houten badmeubels. Neem contact met ons op!

Badmeubel van oud hout

Voor alle meubels die wij maken in onze werkplaats in Woerden gebruiken wij oude bouwmaterialen. Ook als u kiest voor een houten badmeubel. Oude houten planken die wij uit imposante villa’s in Roemenië of uit historische panden in Frankrijk halen. Als u kiest voor een badmeubel die gemaakt is van dit soort oude houten planken, dan kiest u voor karakter en tegelijk voor duurzaam.

Oud hout is namelijk ecologisch en milieuvriendelijk! Een houten badmeubel geeft uw badkamer een karakteristieke en luxe uitstraling. In onze showroom in Woerden kunt u met eigen ogen een paar voorbeelden van een houten badmeubel zien. Maak een afspraak door te bellen met 0348 – 562702. Of vul het contactformulier in.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan nu onze brochure aanGratis brochure

Een RestyleXL steigerhouten badmeubel

Het steigerhouten badmeubel gemaakt van hergebruikt steigerhout  is op alle fronten een aanwinst in uw badkamer.

Prijs op aanvraag. Het badmeubel is volledig op maat te maken. Wij kunnen hiervoor ook gekleurd sloophout of steigerhout gebruiken. Vraag ons naar de mogelijkheden.