Houten badmeubel

Een houten badmeubel geeft een badkamer direct een romantisch en luxe gevoel. U maakt van de badkamer een heerlijke plek om zich even terug te trekken. Bijkomen in bad na een lange dag of een heerlijke lange hete douche nemen voor de ontspanning van de spieren na het sporten.

Een houten badmeubel staat niet alleen mooi, maar is tegenwoordig ook qua gebruik en onderhoud een prima keuze. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van houten badmeubels. Neem contact met ons op!

Badmeubel van oud hout

Voor alle meubels die wij maken in onze werkplaats in Woerden gebruiken wij oude bouwmaterialen. Ook als u kiest voor een houten badmeubel. Oude houten planken die wij uit imposante villa’s in Roemenië of uit historische panden in Frankrijk halen.

Als u kiest voor een badmeubel die gemaakt is van dit soort oude houten planken, dan kiest u voor karakter en tegelijk voor duurzaam. Oud hout is namelijk ecologisch en milieuvriendelijk!

Een RestyleXL houten badmeubel

De door ons gemaakte houten badmeubels zijn gemaakt van hergebruikt hout. We maken gebruik van oude balken en oude vloerdelen. Indien u kiest voor lades in het meubel gebruiken wij professionele ladesystemen. Hierdoor is het badmeubel voorzien van alle gebruikersgemak. Wij maken een badkamermeubel volledig op maat voor u.

In onze showroom in Woerden kunt u met eigen ogen een paar voorbeelden van onze houten badmeubels zien. Maak een afspraak door te bellen met 0348 – 562702. Of vul het contactformulier in.