Eiken badkamermeubel

Een eiken badkamermeubel geeft een robuuste warme uitstraling. Met de hardstenen waskommen een unieke aanwinst in uw badkamer. Het eiken badkamermeubel is volledig op maat leverbaar. De poten zijn van massief eiken balken gemaakt en er zitten soepel lopende zelf innemende lades in. Onderop nog een handig schap om bijvoorbeeld handdoeken in te leggen.

De maatvoering is 120x50x90cm (inclusief waskommen). Wilt u liever een dergelijk eiken badkamermeubel geheel op maat laten maken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Badkamermeubel op maat van eikenhout.

Wilt u een houten badkamermeubel van eiken, grenen of bijvoorbeeld steigerhout geheel op maat laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een enorme liefde voor oud hout en de ongekende mogelijkheden om hier bijzondere meubels van te maken. Onze passie is het bewerken van verschillende soorten hout en hier voor u bijvoorbeeld een prachtig eiken badkamermeubel of een steigerhouten keuken van te maken.

Geef uw wensen aan ons door en wij denken graag met u mee. Voor alle stijlen badkamers kunnen wij een geschikt houten badmeubel maken. Perfect passend bij uw badkamer. In de kleur en afmetingen die u graag wilt.

Eiken badkamermeubel

Wilt u meer informatie over het gebruik van hout in de badkamer? Of wilt u een offerte op maat ontvangen voor een badkamermeubel van hout? In onze showroom in Woerden kunt u verschillende voorbeelden van eiken badkamermeubels en andere houtsoorten bekijken. U doet hier ongetwijfeld veel inspiratie op voor een eiken badkamermeubel. De koffie staat klaar en onze adviseurs ook! Maak een afspraak door te bellen met 0348 – 562702 of vul het contactformulier in.