Badmeubel oud eiken

Een houten badmeubel

Een houten badmeubel oud eiken geeft een badkamer direct een romantisch en luxe gevoel. U maakt van de badkamer een heerlijke plek om zich even terug te trekken. Bijkomen in bad na een lange dag of een heerlijke lange hete douche nemen voor de ontspanning van de spieren. Een houten badmeubel staat niet alleen mooi, maar is tegenwoordig ook qua gebruik en onderhoud een prima keuze. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van houten badmeubels. Neem contact met ons op!

Badmeubel van oud eiken

Voor alle meubels die wij maken in onze werkplaats in Woerden gebruiken wij oude bouwmaterialen. Ook als u kiest voor een houten badmeubel. Oude houten planken die wij uit imposante villa’s in Roemenië of uit historische panden in Frankrijk halen. Als u kiest voor een badmeubel oud eiken die gemaakt is van dit soort oude houten planken, dan kiest u voor karakter en tegelijk voor duurzaam.

Oud hout is namelijk ecologisch en milieuvriendelijk! Een houten badmeubel van oud eiken geeft uw badkamer een karakteristieke en luxe uitstraling. In onze showroom in Woerden kunt u met eigen ogen een paar voorbeelden van een houten badmeubel zien. Maak een afspraak door te bellen met 0348 – 562702. Of vul het contactformulier in.

Voorbeelden van een RestyleXL houten badmeubel

Deze houten badmeubels zijn gemaakt van hergebruikt hout. Hierbij is gebruik gemaakt van oude balken en van oude vloerdelen. De badkamermeubels zijn allemaal  voorzien van bijpassende waskommen. De lades zijn voorzien van professionele ladesystemen. Verder zijn de meubels uiteraard afgewerkt met de juiste producten die het hout beschermen. Welk badmeubel u ook kiest en op maat door ons laat maken deze zal op alle fronten een aanwinst in uw badkamer zijn.

Wij maken elk badmeubel op maat. Wij kunnen hiervoor diverse soorten oud hout gebruiken zoals onder andere hout of steigerhout.