Badmeubel op maat

Een badmeubel geheel naar wens laten maken

U bent druk aan het verbouwen en zoekt nog naar een echte eyecatcher voor in uw badkamer. Laat dan uw badmeubel geheel naar wens maken door de vakmensen van Restyle XL. Met een team vol jarenlange ervaring in het vervaardigen van meubels bent u er zeker van dat u er iets unieks in uw badkamer voor terug krijgt.Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van houten badmeubels. Neem contact met ons op!

Uw badmeubel op maat

Heeft u al tijden een speciaal ontwerp in uw hoofd, maar nog geen specialist gevonden die het naar wens voor u kan uitvoeren? Bespreek dan de mogelijkheden met onze vaklieden en zij kunnen u precies vertellen wat wel en niet mogelijk is om uw droommeubel van oud hout op maat te realiseren.

Oud hout is namelijk ecologisch en milieuvriendelijk! Een houten badmeubel geeft uw badkamer een karakteristieke en luxe uitstraling. In onze showroom in Woerden kunt u met eigen ogen een paar voorbeelden van een houten badmeubel zien. Maak een afspraak door te bellen met 0348 – 562702. Of vul het contactformulier in.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een badmeubel? Belt u dan voor een afspraak of neem een kijkje in de showroom van Restyle XL. Onze experts kunnen u dan precies uitleggen wat er mogelijk is qua materiaalgebruik, ontwerp, fabricatie, wat de kosten zijn en hoelang de levertijd bedraagt. Zo heeft u binnen korte tijd duidelijkheid en uw droommeubel binnen handbereik!