Badkamermeubel

Wilt u graag een uniek en authentiek badkamermeubel? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Wij maken (badkamer) meubels op maat en geheel naar wens en smaak. Wilt u een badmeubel met lades? Of wilt u juist een badmeubel met ruimte voor uw handdoeken? Of vindt u het juist mooi om een grote spiegel boven uw badkamermeubel te hebben? Wij proberen aan uw wensen te voldoen en mee te denken.

Badkamermeubel van eikenhout of steigerhout

Wij hebben onder andere ervaring met het maken van badmeubels van eikenhout en badkamermeubels steigerhout. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitshout wat al een heel leven achter zich heeft. Oud hout geeft een prachtige uitstraling aan een badkamer. Door mooie combinaties te maken van hout met moderne afwerkingen zoals luxe kranen ontstaat een luxueuze sfeer die het vertoeven in de badkamer zeer aangenaam maakt.

RestyleXL maakt uw badkamermeubel op maat

Heeft u ergens een leuk voorbeeld gezien, en wilt u zelf zo’n badmeubel? RestyleXL gaat graag voor u aan de slag. U kunt onze showroom komen bekijken om inspiratie op te doen. Tevens hebben wij een online brochure, waar u doorheen kunt bladeren. Uiteraard is het ook mogelijk om een medewerker van ons te spreken die samen met u, stap voor stap, de mogelijkheden van uw badkamermeubel door te nemen.

Badkamermeubel