Badkamermeubel eiken

Bent u op zoek naar een badkamermeubel eiken? Hout in de badkamer geeft een warme en luxe uitstraling. Soms geeft het zelfs het idee dat u in een wellness centrum bent of in een spa. En dat mag best, een badkamer hoeft niet alleen functioneel te zijn. Het is dé plek voor wat tijd voor uzelf en om te ontspannen. Wij maken verschillende soorten badkamermeubels van mooie robuuste houtsoorten.  Bekijk meerdere voorbeelden van een badkamermeubel eiken  in onze webshop! Eiken, grenen of steigerhout, het is allemaal mogelijk. Op onze website en in de webshop inspireren wij u graag met een paar prachtige voorbeelden van badkamermeubels gemaakt van eikenhout!

Eiken badkamermeubel op maat

Wilt u liever een houten badkamermeubel of een badkamermeubel eiken geheel op maat gemaakt? Dan is dat ook mogelijk! Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van houten meubelen op maat. Hiervoor gebruiken wij oude houten materialen die jarenlang dienst hebben gedaan in oude panden op prachtige locaties. Lees het verhaal achter onze liefde voor hout en hoe wij werken.

Overtuigd dat u uw nieuwe badkamermeubel door onze vakmensen wilt laten maken? Kom dan eens langs om uw wensen te bespreken. Op die manier maken wij een badkamermeubel die perfect passend zal zijn bij uw badkamer. In de kleur en afmetingen die u graag wilt.

Meer informatie badkamermeubel eiken

Wilt u meer informatie over het gebruik van hout in de badkamer? Twijfelt u of een badkamermeubel van eikenhout gemaakt kan worden? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, maar ook over het onderhoud van een badkamermeubel van eikenhout. In onze showroom in Oudewater kunt u verschillende voorbeelden van badkamermeubels eiken en andere houtsoorten zien. Wij ontvangen u graag voor een kop koffie en advies op maat. Maak een afspraak door te bellen met 0348 – 562702 of vul het contactformulier in.

eiken badkamermeubel