Maatwerk interieurs

We laten warmte en authenticiteit naadloos samenkomen 

Al meer dan 15 jaar realiseren wij maatwerk interieurs waarin wij gebruik maken van unieke materialen zoals oud hout, beton, staal en natuursteen. Van landelijke moderne keukens tot aan houten badkamermeubels. Om een interieur compleet te maken maken wij ook bijpassende meubels zoals deuren, tv meubels en eettafels die helemaal in dezelfde stijl zijn als de keuken.

Onze keukens en meubels passen in zowel landelijke, klassieke als moderne woonstijlen. Door het juiste gebruik van authentieke materialen komt de beoogde woonstijl tot zijn recht. Dit in combinatie met de modernste technieken en nieuwste trends in apparatuur gaan we voor puur woon- of werkgenot.


Interieurs voor thuis, kantoren, winkels en horeca   

Bij ons kunt u terecht met al uw wensen op het gebied van een uniek interieur, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We verzorgen ook complete interieurs voor de horeca en winkels. Samen kijken we naar het project en de mogelijkheden. We brainstormen met u welke materialen het beste passen om zo het unieke interieur te gaan realiseren die u in gedachten heeft. Als het ontwerp geheel naar uw zin is zullen wij met ambacht de keuken en of de meubels gaan realiseren.

Samenwerkingen   

Wij werken geregeld samen met binnenhuisarchitecten of interieurstylisten die op zoek zijn naar de mooiste oplossing voor een woning, bedrijf of winkel voor hun klanten. Samen streven we naar perfectie in een interieur zodat deze opvalt, het wow effect geeft en een onweerstaanbare indruk achterlaat.

Bent u op zoek naar die wow factor in een keuken, een badkamermeubel of een compleet interieur op maat? Ga dan voor pure ambacht door een samenwerking met Restyle XL. Wij denken graag met u mee. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer inspiratie nodig?

Download hier

onze brochure

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uw complete interieur!