fbpx

Nostalgische keukens

Vol karakter en sfeer

Nostalgische keukens van RestyleXL zijn keukens met karakter. Wij maken grotendeels gebruik van oud hout. Hierdoor krijgen de keukens een nostalgisch en authentiek karakter. Nostalgische keukens van oud hout geven een gezellige sfeer en doen ons denken aan grootmoeders tijd. Vol gezelligheid en karakter door het gebruik van oud eiken hout. Nostalgie in een keuken geeft een warme welkome uitstraling die uitnodigt en mensen zich thuis voelen. Door het gebruik van hout wordt dit effect nog meer benadrukt.

Modern en authentiek gaan hand in hand

Uiteraard zijn ook nostalgische keukens vandaag de dag voorzien van de nieuwste apparatuur en luxe functionaliteiten uit het heden. Op die manier wordt de sfeer van vroeger verrijkt met de moderne apparatuur en luxe de we anno nu graag wensen.

Uw design keuken

Voorbeelden van deze keukens zijn boeren keukens of keukens in landelijke stijl. Wij maken deze keukens op maat en helemaal naar wens. Om de nostalgische sfeer nog extra te benadrukken is er een grote keuze uit prachtige fornuizen  en mooie grepen die een ouderwetse sfeer creëren.

Bent u nieuwsgierig wat RestyleXL voor u kan betekenen in de zoektocht naar een nostalgische keuken van uw wensen? Kom dan eens langs in onze showroom of maak een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie nostalgische keuken!