fbpx

Keuken wit

Keuken wit, trendy en stijlvol

Een keuken wit van kleur is al heel lang en is nog steeds een echte trend in de woonwereld. Wij maken witte keukens in diverse stijlen. Zo kan je voor een sfeervolle keuken wit prima verwerken door het gebruik van hout.  Een keuken van wit hout maken wij van oude planken en balken. De combinatie van hout en natuursteen geven uw witte keuken zowel een moderne als een nostalgische uitstraling.

moderne keuken
Industriele keuken

Wit is te gebruiken in diverse stijlen

Een witte keuken geeft een unieke sfeer in uw keuken. Een keuken wit maken kan natuurlijk weer in diverse stijlen. Denk hierbij aan strak design of juist sfeervol landelijk. De witte houten keukens van Restyle XL zijn 100 % uniek. Dit komt omdat de keukens gemaakt worden van steeds wisselende partijen hout. Zo vertelt iedere houten keuken een geheel eigen verhaal! Bent u op zoek naar een mooie unieke witte keuken? Dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Kom eens langs

Bent u nieuwsgierig wat RestyleXL voor u kan betekenen in de zoektocht naar de moderne keuken van uw wensen? Kom dan eens langs in onze showroom of maak een afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Op zoek naar ideeën?

Wij denken graag mee!

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jullie keuken!