fbpx

Keukens Woerden

Ambachtelijke keukens in Woerden

Droomt u ervan te koken in een keuken waar u alle ruimte heeft en waar alle apparatuur voorhanden is? Het liefst in een keuken die wat betreft de stijl en het design bij u in de smaak valt? Bij RestyleXL bent u aan het goede adres. We hebben een veelzijdig aanbod aan keukens die we graag bij u in Woerden plaatsen. Bekijk de diverse stijlen en ontdek de mogelijkheden voor een prachtige maatwerk keuken die volledig tot zijn recht komt in uw woning. Laat u bovendien inspireren door onze mogelijkheden uw badkamer opnieuw in te richten.

moderne keuken
Industriele keuken

Voelt u zich thuis in een landelijke keuken waar natuurlijke elementen en zachte kleuren voor een aangename sfeer zorgen? Heeft u een voorliefde voor een modern ontwerp dat zich kenmerkt door minimalisme en strakke materialen? Of waant u zich het liefst in mediterrane sferen van een Ibiza-stijl keuken? Met de prachtige woonstijlen in onze collectie kunnen we een van deze keukens bij u in Woerden plaatsen. Bekijk onze collectie om u te laten inspireren en te bepalen welke keukenstijl bij uw smaak past.

Heeft u een duidelijke voorkeur voor een van onze keukens die u in Woerden wilt, dan kijken we graag naar de mogelijkheid deze in uw woning te plaatsen. Zijn er elementen uit diverse stijlen die u in uw nieuwe keuken wilt terugzien? Ook dat is mogelijk. Omdat we onze keukens vanaf de tekentafel met de hand ontwerpen en maken, kunnen we een keuken realiseren die in alles aan uw wensen voldoet.

Oud eiken keuken op maat

Dat we de keuken voor u op maat kunnen maken, is te danken aan het ambacht waarmee we ons werk uitvoeren. We kijken met u mee naar de ruimte van uw woning om vervolgens een praktisch en functioneel keukenontwerp te maken. Voldoende bergruimte, een efficiënte looproute en alle benodigdheden binnen handbereik vormen de leidraad bij het bedenken en uitvoeren.

Behalve de functionele aspecten richten we ons uiteraard ook op de stijl van de keuken zoals u die voor u ziet. Hiervoor maken we gebruik van prachtige materialen die een tweede leven krijgen. Onder andere steigerhout en staal wat we in de keukens in Woerden terug laten komen, hebben een lange geschiedenis die zich voortzet in uw keuken. Ieder onderdeel van de keuken wordt met aandacht en liefde voor het materiaal bewerkt en het resultaat is een authentieke keuken waar geen tweede van is.

Keukens in Woerden gemaakt door RestyleXL

Ziet u zichzelf al in uw nieuwe keuken staan waar u met uw gezin samenkomt en heerlijke gerechten klaarmaakt? Schakel onze specialisten in die uw droomkeuken weten te realiseren. We gaan graag met u om tafel om uw wensen te bespreken en vervolgens een van onze keukens bij u in Woerden te plaatsen. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ambachtelijke keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom waar wij diverse keukens hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de keuken van uw dromen te realiseren.