fbpx

Keukens Wassenaar

Ambachtelijke keukens in Wassenaar

Droomt u van een keuken die past bij uw persoonlijke smaak en die wat betreft de indeling volledig aansluit op uw behoeften? Om van uw keuken in Wassenaar een droomplek te maken, wijzen we u graag op onze mogelijkheden. In ons assortiment vindt u keukens die met ambacht en vakwerk gemaakt zijn. Met een ontwerp op maat komt de keuken perfect tot zijn recht in de ruimte. Ontdek hier hoe we dat voor u realiseren. Hetzelfde doen we bovendien met badkamers en meubilair.

moderne keuken
Industriele keuken

Zoekt u een keuken waar u met plezier de mooiste gerechten klaarmaakt en waar u op de vrije momenten geniet van de tijd met uw gezin? De sfeer van de keuken draagt eraan bij dat u zich er thuis voelt. Is uw keuken in Wassenaar bovendien praktisch en functioneel ingericht, dan kunt u er optimaal gebruik van maken.

Om u te helpen een keuken te realiseren die voldoet aan uw wensen, wijzen we u graag op ons veelzijdig assortiment. Laat u inspireren door ons werk waarin u een variatie aan prachtige stijlen kunt herkennen. De tijdloze elegantie van een landelijke keuken tot de strakke lijnen van een modern ontwerp, de mogelijkheden in onze werkplaats zijn eindeloos. Met onze authentieke materialen, gebruik van stijlvolle kleuren en functionele oplossingen stelt u uw keuken naar eigen smaak en stijl samen.

Oud eiken keuken op maat

Onze keukens zijn uniek doordat we materialen gebruiken die we een tweede leven geven. We gebruiken onder andere steigerhout dat een verhaal vertelt, beton met een robuuste en authentieke uitstraling en staal waarmee we stijlvolle details aanbrengen. Dit doen we met passie voor het materiaal en het ambacht. Mogen wij een keuken voor u in Wassenaar maken, dan zult u die passie er zeker in terugzien.

Bij het ontwerp gaat het niet alleen om de stijl van de keuken. Bij RestyleXL zorgen we ervoor dat uw nieuwe keuken goed in de beschikbare ruimte past. We gaan graag met u om tafel om uw wensen door te nemen en u te adviseren over de mogelijkheden. Zo komen we tot een maatwerk keuken die naar indeling, functionaliteiten en opbergmogelijkheden aansluit op uw wensen.

Uw keuken in Wassenaar gemaakt door RestyleXL

De keuken is het hart van het huis en daar wilt u thuis optimaal gebruik van maken. Wilt u een keuken in Wassenaar die past bij uw stijl en die praktische oplossingen voor u biedt? Bij RestyleXL bent u aan het juiste adres voor een authentieke keuken die geheel op maat is gemaakt. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ambachtelijke keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom waar wij diverse keukens hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de keuken van uw dromen te realiseren.