fbpx

Keukens Urk

Ambachtelijke keukens in Urk

Gaat u verhuizen of verbouwen en zoekt u een keuken die in esthetisch en functioneel opzicht aan al uw wensen voldoet? Maak kennis met RestyleXL waar u keukens vindt die in prachtige woonstijlen zijn gemaakt. In ieder detail ziet u terug hoe we onze ontwerpen met ambacht, maatwerk en vakmanschap tot stand brengen. Wilt u een van deze unieke keukens bij u in Urk thuis realiseren? Laat u inspireren door ons aanbod. Bekijk ook onze mogelijkheden voor uw badkamer en meubilair.

moderne keuken
Industriele keuken

We kunnen ons goed voorstellen dat u graag kookt en leeft in een keuken die volledig bij uw stijl past. Een keuken waar u zich in thuis voelt, waarin u graag tijd doorbrengt met uw gezin en waar u de ruimte heeft om heerlijke gerechten klaar te maken. Om u daarbij te helpen, wijzen we u graag op onze collectie met unieke keukenontwerpen. De keukens die we voor u in Urk kunnen realiseren zijn authentiek en ambachtelijk gemaakt. Dat geeft ons de mogelijkheid een keuken te ontwerpen die aan al uw wensen voldoet.

Bekijk de verschillende stijlen in ons aanbod die variëren van sfeervol landelijk tot tijdloos en modern. Met een veelzijdigheid aan stijlvolle keukens en de mogelijkheden uw eigen wensen erin te leggen, kunnen onze specialisten een ontwerp realiseren dat uw verwachtingen overtreft. Wilt u bijvoorbeeld elementen uit diverse keukenstijlen combineren? Geef uw wensen aan ons door. Vanuit onze expertise kijken we hoe we uw wensen het beste kunnen samenbrengen in het eindontwerp.

Oud eiken keuken op maat

Om de keuken geheel naar uw wensen te krijgen, voeren we het ontwerp vanaf het eerste begin uit. We gaan met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen, tekenen een stijlvol en functioneel ontwerp uit en brengen dat vervolgens tot leven. Dit doen we met ambacht en met passie. Materialen als beton en tweedehands steigerhout maken de keukens authentiek, wat u in de details kunt terugzien.

Doordat we de keukens ambachtelijk maken, kunnen we maatwerk leveren. In samenspraak met u maken we een efficiënte en functionele indeling en we meten het ontwerp tot op de millimeter nauwkeurig af. Het resultaat is een unieke keuken waar u zich helemaal in thuis voelt én die optimaal is ingericht met praktische oplossingen.

Keukens in Urk gemaakt door RestyleXL

Wilt u een van onze prachtige, authentieke keukens bij u in Urk terugzien? Laat u inspireren door ons veelzijdige portfolio en breng uw favoriete elementen samen in uw droomkeuken. We gaan graag met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen en u daarin te adviseren, zodat u in de nabije toekomst in uw droomkeuken kunt koken en leven. Meer weten of wilt u direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ambachtelijke keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom waar wij diverse keukens hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de keuken van uw dromen te realiseren.