fbpx

Keukens Oegstgeest

Ambachtelijke keukens in Oegstgeest

Droomt u van een keuken waar u dagelijks tijd doorbrengt met uw gezin en waar u van heerlijke maaltijden kunt genieten? Wanneer uw huidige keuken niet meer voldoet, bekijk dan de mogelijkheid om een van onze keukens bij u in Oegstgeest te realiseren. We hebben een prachtige collectie met bijzondere woonstijlen. Bij het ontwerp maken we gebruik van ambachtelijke kwaliteit en van authentieke materialen. Ontdek het hier. De kwaliteit ziet u overigens ook terug in het ontwerp van onze badkamers en meubilair

moderne keuken
Industriele keuken

Voor een keuken die met zijn functionele oplossingen en stijlvolle details helemaal bij uw smaak vallen, wijzen we u graag op onze collectie. We maken prachtige keukens die bij u in Oegstgeest perfect tot hun recht komen. In de eerste plaats kunt u bij ons kiezen uit een scala aan woonstijlen waarin we uw keuken kunnen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een industriële keuken waarin staal en beton de boventoon voeren. Of bekijk onze landelijke keukens met lichte kleuren en natuurlijke materialen die de ruimte warmte en sfeer geven.

Heeft u diverse elementen uit meer keukenstijlen gezien die u wit samenvoegen in uw droomkeuken? Ook dat is bij ons geen problemen. We gaan graag met u om tafel om uw wensen te bespreken en om te kijken hoe we die kunnen terugbrengen in uw droomkeuken.

Oud eiken keuken op maat

Heeft u een voorliefde voor duurzame materialen, een authentieke uitstraling en maatwerk? Dat heeft u met ons gemeen. Onze vakmannen werken doorgaans met materialen als steigerhout, staal en beton. Veel van het materiaal is afkomstig uit de industrie en krijgt een tweede leven in onze keukens. De authentieke uitstraling van het prachtige materiaal komt terug in een van onze keukens die bij u in Oegstgeest wordt gerealiseerd.

Het maatwerk dat we leveren zorgt er bovendien voor dat uw keuken perfect tot zijn recht komt in de beschikbare ruimte. We denken goed na over een praktische indeling, functionele oplossingen en een efficiënte looproute. Het ontwerp werken vervolgens uit in een prachtige keuken die met ambacht en vakmanschap tot stand komt.

Keukens in Oegstgeest gemaakt door RestyleXL

Wilt u een van onze keukens bij u in Oegstgeest terugzien? Laat u inspireren door onze collectie met diverse keukenstijlen en geef uw wensen aan ons door. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of maak direct een afspraak met een van onze specialisten.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ambachtelijke keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom waar wij diverse keukens hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de keuken van uw dromen te realiseren.