fbpx

Keukens Dordrecht

Ambachtelijke keukens in Dordrecht

Heeft u een woning in Dordrecht die u klaarmaakt voor een verbouwing? Een van de grootste projecten zal de keuken zijn die u volledig naar uw stijl wilt inrichten. Ontdek daarvoor onze keukens die we in Dordrecht kunnen plaatsen. We hebben een ruim assortiment met prachtige keukens in diverse woonstijlen. Ontdek ze hier en laat u inspireren door onze ontwerpen. Dezelfde stijlen komen overigens ook terug in onze badkamers en meubilair.

moderne keuken
Industriele keuken

Voor de verbouwing van uw woning kunnen we ons voorstellen dat u zoekt naar een keuken die met zijn indeling en uitstraling helemaal bij uw stijl past. Een keuken waarin u zich thuis voelt, die ruimte heeft om uitgebreid te koken en waar u graag tijd met uw gezin doorbrengt. Om u te helpen uw droomkeuken te realiseren, staan onze specialisten voor u klaar. Kies uit een van onze keukens die in Dordrecht een prachtige plek mag krijgen.

Onze keukens zijn uitgevoerd in diverse prachtige woonstijlen die de gewenste sfeer in uw woning creëren. Wat dacht u van een unieke landelijke keuken met zachte kleuren en aardse materialen? Houdt u meer van een strak design, dan zult u zich vast thuis voelen in onze moderne keuken. Omdat we onze keukens met de hand maken, kunnen we eenvoudig elementen uit diverse stijlen samenbrengen. Net hoe u uw keuken het liefst voor u ziet.

Oud eiken keuken op maat

Heeft u bepaalde elementen uit onze bestaande keukens gezien die u graag in uw nieuwe keuken wilt? Bij RestyleXL maken we de keuken volledig met de hand. Ieder stuk hout of stalen buis wordt met aandacht verwerkt tot een keukenonderdeel, waardoor een stijlvolle, authentieke keuken ontstaat. Van uw keuken in Dordrecht bestaat geen tweede uitvoering.

Dat heeft niet alleen te maken met de manier waarop we met ambacht onze keukens maken. We passen ook middelen toe om de keuken voor u op maat te maken. We kijken zorgvuldig naar de beschikbare ruimte inclusief afmetingen, om vervolgens een keuken te ontwerpen die naadloos in uw woning past. Naast een stijlvol ontwerp zijn een praktische indeling, handige opbergruimte en een aangename looproute belangrijke factoren bij het maken van uw nieuwe keuken.

Keukens in Dordrecht gemaakt door RestyleXL

Wilt u een nieuwe keuken waar u heerlijk kunt koken en waar u met uw gezin samenkomt? Bekijk onze collectie met authentieke ontwerpen en bepaal welke van onze keukens u in Dordrecht wilt. We gaan graag met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen en om de mogelijkheden door te nemen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om u vrijblijvend te laten informeren. We kijken ernaar uit om samen met u uw droomkeuken tot leven te brengen.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ambachtelijke keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom waar wij diverse keukens hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de keuken van uw dromen te realiseren.