fbpx

Keukens Bloemendaal

Ambachtelijke keukens in Bloemendaal

Bent u op zoek naar een keuken waar u dagelijkse met plezier staat te koken en die voldoet aan praktische eisen? We laten u graag ons assortiment zien. Ambacht en vakmanschap staan in onze werkplaats centraal en dat zult u zeker terugzien in het eindresultaat. Voor een unieke maatwerk keuken in Bloemendaal bent u bij RestyleXL aan het juiste adres. Dat geldt overigens ook voor onze unieke badkamers en meubilair.

moderne keuken
Industriele keuken

Neemt u graag de tijd om op een vrije ochtend aan de keukentafel te genieten van een koffie en een krantje? Of houdt u ervan de mooiste gerechten op tafel te zetten? We kunnen goed begrijpen dat u dit het liefst doet in een keuken die bij uw stijl past. Het is niet voor niets dat we bij RestyleXL een breed aanbod hebben aan stijlen waarmee we van uw keuken in Bloemendaal een droomkeuken maken.

Ontdek de diverse woonstijlen waarin onze keukens zijn uitgevoerd, uiteenlopend van modern met een minimalistisch en strak design tot landelijk met natuurlijke materialen en sfeervolle details. Uit een breed palet aan stijlen en ontwerpen vindt u tal van mogelijkheden voor het realiseren van uw ideale keuken. Is uw oog bijvoorbeeld gevallen op een van onze moderne keukens waar u industriële elementen in terug wenst te zien? We gaan graag met u om tafel om van uw wensen concrete plannen te maken.

Oud eiken keuken op maat

We wijzen u niet alleen op de diverse keukenstijlen in ons assortiment. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een keuken die qua indeling en functionaliteiten bij uw wensen aansluit. Iedere ruimte is anders en vraagt om een andere indeling en maatvoering. Daarom helpen we u graag met een ontwerp dat naadloos in de ruimte van uw woning past. Op basis van het oppervlak en de indeling maken we voor u een maatwerk keuken die in Bloemendaal perfect tot zijn recht komt.

Dit doen we met ambacht en vakmanschap. We kijken nauwkeurig naar de ruimte waarin de keuken een optimale en efficiënte indeling krijgt en gebruiken de mooiste materialen. Ziet u bijvoorbeeld voor zich hoe steigerhout een tweede leven krijgt in uw keuken in Bloemendaal en hoe het materiaal combineert prachtig met stoer, robuust beton in het werkblad?

Uw keuken in Bloemendaal door RestyleXL

Voor uw nieuwe keuken in Bloemendaal wijzen we u graag op ons assortiment maatwerk ontwerpen. Onze keukens zijn ambachtelijk en met oog voor detail gemaakt. Daardoor kunnen we voor u een ontwerp realiseren dat helemaal aansluit bij uw wensen. We nodigen u graag uit in onze showroom om een indruk te krijgen van ons werk en om uw wensen door te nemen. Meer weten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of direct een afspraak maken.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ambachtelijke keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom waar wij diverse keukens hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de keuken van uw dromen te realiseren.