fbpx

Keukens Blaricum

Ambachtelijke keukens in Blaricum

Uw keuken in Blaricum waar u iedere dag met uw gezin wilt samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap en van heerlijk eten. Voldoet deze keuken nog niet helemaal aan uw wensen en is het volgens u tijd om hier verandering in aan te brengen? Schakel dan de specialisten van RestyleXL in. Bij ons vindt u prachtige keukens in diverse stijlen en met een optimale functionele indeling. Ontdek wat we voor u kunnen doen. Niet alleen voor het ontwerp van een nieuwe keuken, ook voor uw badkamer of voor ander meubilair bent u bij ons aan het juiste adres.

moderne keuken
Industriele keuken

Ervaart u steeds vaker problemen met de indeling of met opbergmogelijkheden in uw keuken in Blaricum? Of is de keuken verouderd, waardoor gebreken in toenemende mate de kop opsteken? Tijd om hier iets aan te doen. Ontdek onze mogelijkheden voor een nieuwe keuken waar u zich helemaal in thuis voelt en waar u profiteert van allerlei handige oplossingen. 

Bij RestyleXL maken we keukens die zijn uitgevoerd in diverse prachtige woonstijlen. Houdt u van een stoere, karakteristieke stijl waarin industriële elementen de sfeer bepalen? Of staat u het liefst achter het aanrecht in een landelijke keuken met warme, natuurlijke details? Stel uw droomkeuken samen met elementen uit onze diverse woonstijlen. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn voor uw keuken in Blaricum en hoe uw wensen hierin terug kunnen komen.

Oud eiken keuken op maat

Om de diverse elementen in uw droomkeuken samen te brengen, maken we gebruik van prachtige authentieke materialen afkomstig uit de industrie en de bouw. Materialen als steigerhout en staal krijgen een nieuwe functie in uw keuken en geven de ruimte op stilistisch vlak veel sfeer en allure. U kunt samen met uw gezin samenkomen in een authentieke keuken waar geen tweede van bestaat.

Niet alleen de authentieke materialen maken uw keuken in Blaricum uniek. Doordat we maatwerk leveren ontwerpen we een keuken die wat betreft de indeling en praktische oplossingen perfect in de ruimte past. Met ambacht en vakmanschap maken we een keuken die in functioneel opzicht helemaal uniek is en aan al uw wensen voldoet.

Keukens in Blaricum geplaatst door RestyleXL

Kijkt u uit naar een keuken die bij uw stijl past en waar u dankzij de hoge kwaliteit nog jarenlang gebruik van kunt maken? Bekijk onze keukens die we in Blaricum kunnen plaatsen nadat u uw wensen met ons heeft doorgenomen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak om van uw keuken een droomkeuken te maken.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ambachtelijke keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom waar wij diverse keukens hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de keuken van uw dromen te realiseren.