fbpx

Keukens Best

Ambachtelijke keukens in Best

Een keuken waar u alle ruimte en de nodige apparatuur heeft om heerlijk te koken? En waar u met uw gezin of met vrienden samen kunt komen? Waar uw huidige keuken het een en ander te wensen overlaat, kijkt u steeds vaker rond naar een keuken die aan al uw wensen voldoet. Om u in uw zoektocht te helpen, wijzen we u graag op onze authentieke en hoogwaardige keukens die we in Best kunnen plaatsen. Laat u inspireren door ons assortiment en bepaal welke woonstijl uw voorkeur heeft. Deze woonstijlen zijn ook terug te zien in onze badkamers en meubilair.

moderne keuken
Industriele keuken

Heeft u voorkeur voor een landelijke keuken waarin zachte kleuren en natuurlijke materialen de boventoon voeren? Of voelt u zich thuis in een industriële keuken waar stoere elementen de sfeer bepalen? Of wat dacht u van een prachtige landelijke keuken mét industriële en stoere details? Hoe u uw nieuwe keuken in Best voor u ziet, daar werken we graag aan mee.

Bij RestyleXL hebben we prachtige woonstijlen die terugkomen in onze diverse keukens. Doordat we met de hand werken en ieder keukenonderdeel ambachtelijk samenstellen, hebben we de vrijheid de keuken helemaal naar uw smaak te ontwerpen. Dat betekent niet alleen dat u een keuken heeft waar u zich echt in thuis voelt, van dit authentiek ontwerp bestaat geen tweede.

Oud eiken keuken op maat

Om van uw keuken een unieke keuken te maken, passen we ambachtelijke technieken toe. We doen alles met de hand en we gebruiken gerecyclede materialen als steigerhout die in uw keuken een nieuwe functie krijgen. Deze materialen zijn eerder gebruikt in de industrie, waardoor gebruikssporen zichtbaar zijn. Juist deze gebruikssporen dragen een uniek verhaal in zich wat vervolgens uw nieuwe keuken tot leven brengt.

Bij de keukens die we in Best kunnen plaatsen, richten we ons niet alleen op de uitstraling van het ontwerp. We kijken ook naar de praktische indeling en functionaliteiten waar u thuis handig gebruik van maakt. Om het maximale uit de ruimte van uw woning te halen, bieden we de mogelijkheid onze keukens op maat te maken. Zo wordt iedere hoek in de ruimte optimaal benut.

Keukens in Best gemaakt door RestyleXL

Bij RestyleXL zijn we weg van de authenticiteit en ambacht die u in onze keukens kunt herkennen. Met passie zetten we ons dan ook iedere dag in om prachtige keukens te ontwerpen en te maken. Wilt u een van onze keukens bij u in Best laten plaatsen? Daar helpen we u heel graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten informeren. Of maak direct een afspraak met onze specialisten, dan nemen we samen uw wensen voor uw nieuwe keuken door.

Bekijk alle opties offline in onze eigen glossy

Ontvang gratis

onze brochure

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ambachtelijke keukens en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Geef dit dan aan via het contactformulier op onze website of bel met ons via 0348-562702. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom waar wij diverse keukens hebben staan. Nadat uw wensen zijn besproken, gaan wij aan de slag om de keuken van uw dromen te realiseren.