Keukeninspiratie

“Elke plank een verhaal”

Op zoek naar keuken inspiratie? Dan is het zeker de moeite waard om eens tussen de oud houten keukens van Restyle Xl te kijken. Hout is een rijke bron van inspiratie. Elke plank vertelt een eigen verhaal. Iedere knoest geeft een plank karakter, in elke buts ligt een stuk geschiedenis en iedere nerf zorgt keer op keer voor een verbluffend lijnenspel.

Geleefd eikenhout in combinatie met moderne elementen vormt een organisch geheel en maakt iedere keuken uniek. Karaktervol, robuust en van een tijdloze schoonheid. Keuken inspiratie doet u op bij Restyle XL.

Keukenstijlen

Naar wat voor een keukenstijl bent u op zoek? Uiteraard is dit een kwestie van smaak. Zo zijn er mensen die van een moderne strakke inrichting houden. Of men zoekt een keuken in een bepaalde kleur of in strakke vormen. Maar er is ook steeds meer vraag naar een keuken waarbij er een sterk contrast is tussen een moderne keuken en een landelijke sfeer. Combineer dit met een strak modern fornuis, kraan en apparatuur en er ontstaat een prachtig resultaat.

Wij maken keukens uitsluitend op maat waardoor uw keuken een eigen stijl krijgt. Als we kijken naar de huidige vraag kunnen we de keukenstijlen in 3 categorieën indelen. Industrieel, landelijk en modern.

Industriële keukens

Keukenstijlen

Industriële keukens

Keukenstijlen

Landelijke keukens

KEUKENSTIJLEN

Landelijke keukens

KEUKENSTIJLEN

Moderne keukens

KEUKENSTIJLEN

Moderne keukens

KEUKENSTIJLEN

Badkamermeubel laten maken?

We denken graag met u mee!