Kasten

Kasten

Kledingkasten, boekenkasten, opbergkasten: bij RestyleXl hebben we houten kasten in alle soorten en maten. Sloophout, steigerhout, white wash of prachtig wit:  keuze te over! Of u nu op zoek bent naar een robuuste keukenkast of een unieke boekenkast – in iedere smaak komen wij u tegemoet. Onze houten kasten van sloophout en steigerhout kasten geven uw interieur een sfeervolle uitstraling – de oude, verweerde planken hebben een authentiek karakter. Bekijkt de collectie op onze site. Of kom eens langs in onze showroom.

Houten kasten op maat

Naast onze standaard collectie kunt u veelal uw houten kasten bij ons op maat laten maken. Hierbij maken wij gebruik van veel verschillende houtsoorten. De getoonde exemplaren op deze pagina zijn enkele voorbeelden van de vele producten die wij reeds gemaakt hebben. Als u meer informatie wenst neem dan gerust contact op of kom lang in de showroom!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of bel 0348 – 562702

Houten kasten

Inspiratie

Bezoek ook eens onze showroom!

In onze showroom laten wij u graag zien hoe wij werken en hoe wij uw woonwensen waar kunnen maken. Een vakkundig advies met verrassende ideeën, van vakmensen met verstand van zaken. Laat u inspireren tijdens een bezoek aan onze showroom in Woerden.

Nog meer inspiratie nodig?

Nieuwsbrief aanvragen