Dressoirs

Dressoirs

Op zoek naar een mooi dressoir, waarmee u uw inrichting een andere look kunt geven? Dan bent u bij RestyleXL aan het juiste adres. Wij hebben dressoirs in verschillende soorten, maten en materialen. Van naturel hout tot sloophout of steigerhout. Onze materialen zijn robuust, uniek en authentiek – de verweerde planken geven uw interieur een sfeervolle uitstraling.U kunt geheel naar eigen wens een uniek ontwerp door ons laten maken in de stijl die u mooi vindt en die bij uw inrichting past.

Geef uw inrichting een andere look met een mooi dressoir!


Met onze dressoirs creëert u in een handomdraai een unieke en authentieke sfeer in uw huiskamer, zonder dat u uw inrichting totaal hoeft aan te passen! Uw dressoir wordt dan ook niet zomaar geheel naar wens op maat gemaakt. Onze mooiste ontwerpen ontstaan namelijk in samenspraak met u; samen bepalen wij wat uw wensen zijn om zo iets moois te creëren wat bij u past.

Onze dressoirs bekijken


Bent u op zoek naar een manier om uw inrichting een andere sfeer te geven? Bekijkt u dan eens ons assortiment op onze website of kom eens langs in onze showroom. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen veel ontwerpen mogelijk maken, dus schroom niet om uw droomontwerp aan ons voor te leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Of bel 0348 – 562702

Houten dressoirs

Inspiratie

Bezoek ook eens onze showroom!

In onze showroom laten wij u graag zien hoe wij werken en hoe wij uw woonwensen waar kunnen maken. Een vakkundig advies met verrassende ideeën, van vakmensen met verstand van zaken. Laat u inspireren tijdens een bezoek aan onze showroom in Woerden.

Nog meer inspiratie nodig?

Nieuwsbrief aanvragen