fbpx

Oud eiken badkamermeubels

Dit badkamermeubel eikenhout van RestyleXL is volledig op maat te maken. Het model en de maatvoering kan aangepast worden. . Wilt u dit badmeubel geheel op maat gemaakt hebben? Of wilt u een ander badkamermeubel van hout laten maken? Neem dan gerust even contact op om de mogelijkheden voor een badkamermeubel eikenhout te bespreken.

Het badkamermeubel eiken zoals in dit voorbeeld heeft 2 hardstenen waskommen en 2 softclose lades met RVS handgrepen. De afmetingen zijn 120 x 50 x 90cm. Het badkamermeubel eikenhout is behandeld tegen vuil en vocht. In de lades vindt u een uitsparing voor sifons. Tegen een meerprijs kunnen wij de waskommen voorzien van afvoerpluggen en sifons.

Hout in de badkamer

Als u overweegt hout als materiaal toe te voegen in de badkamer, dan moet u zeker ook de houten badkamermeubels van RestyleXL bekijken. Dit is een van de vele badkamermeubels van eikenhout die wij kunnen maken. Het is een prachtig warm meubel en voegt echt iets toe aan uw badkamer. Zoals bij alle meubels die wij maken, is de geschiedenis af te lezen van dit badkamermeubel eikenhout. Hout geeft de badkamer een aangename uitstraling. In combinatie met natuursteen of beton creëer je een perfecte uitgebalanceerde plek.

Meer informatie badkamermeubel eikenhout

Voor meer informatie over dit meubel of een badkamermeubel eikenhout op maat kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 0348 – 562702 of u vult het contactformulier op de website in. Nog liever ontvangen wij u in onze showroom in Oudewater. Want hier kunt u met eigen ogen zien welke mogelijkheden er zijn voor het toepassen van hout in de badkamer.