Badkamermeubels

Badkamermeubels

Bent u zich aan het oriënteren op robuuste en sfeervolle badkamermeubels? Dan bent u bij Restyle XL aan het juiste adres! Wij hebben diverse soorten badkamermeubels gemaakt van prachtige houtsoorten. In onze webshop vindt u een aantal standaard meubels waar u uit kunt kiezen. Wilt u liever een houten badkamermeubel op maat? Dat is zeker mogelijk! Restyle XL is hierin gespecialiseerd. Geef uw wensen aan ons door en wij sturen u een voorstel toe!

Inspiratie badkamermeubels


Wilt u eerst wat inspiratie op doen? Op deze pagina geven we u een aantal voorbeelden van de prachtige unieke badkamermeubels die we maken. Denk bijvoorbeeld aan steigerhouten badkamermeubel of eiken badkamermeubel. Voor alle type badkamers kunnen wij een perfect passend meubel maken. Helemaal in de stijl van de inrichting en naar uw smaak.

Badkamermeubels van hout


Met het toepassen van hout in de badkamer creëert u een ultiem luxe gevoel. We omschrijven dat ook wel eens als het welnessgevoel! Twijfelt u of hout in de badkamer wel kan? Die twijfel is niet nodig, het kan prima! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, maar ook over optimaal gebruik en onderhoud van houten badkamermeubels.

Wij gebruiken oude bouwmaterialen voor het maken van badkamermeubels. Deze materialen zijn niet alleen ecologisch en milieuvriendelijk, maar geven ook nog eens een robuuste en karakteristieke uitstraling aan de meubels. In onze showroom in Woerden kunt u met eigen ogen de wastafelmeubels zien. Maak een afspraak door te bellen met 0348 – 562702. Of vul het contactformulier in.