Steigerhout keuken

Steigerhout_keuken_klein

Steigerhout keuken

Deze steigerhout keuken van RestyleXL laat zien dat steigerhout uitstekend te combineren is met een strak design. De kastenwand is voorzien van steigerhouten keukenfronten en er zit een omlijsting van rvs omheen. Het keukeneiland is voorzien van een betonnen werkblad en een rvs kookgedeelte. Hierin hebben wij Pitt cooking geïntegreerd. De keuken is natuurlijk ook in eiken leverbaar. Meer informatie over een steigerhout keuken? Neem gerust contact op.

Verschillende stijlen steigerhout keuken

Steigerhout is zeer populair in interieurs tegenwoordig. Ook bij RestyleXL houden we van steigerhout! Het is fijn materiaal om te bewerken en de look & feel van steigerhouten meuebelen brengt gelijk een prettige en warme sfeer in de woning of ruimte. Een steigerhout keuken is ook echt iets van deze tijd. Het is trendy en stijlvol, maar tegelijkertijd heel warm en gezellig. Een steigerhout keuken past in ieder interieur omdat de houtsoort zeer toegankelijk en bewerkbaar is. U kunt kiezen voor gebruikt of nieuw steigerhout. Maar ook in de afwerking van uw steigerhout keuken kunnen we uit verschillende mogelijkheden kiezen. Met steigerhout is alles mogelijk.

Advies steigerhout keuken

Wilt u advies van één van onze vakmensen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Oudewater. Hier staan verschillende steigerhout keukens opgesteld. Op die manier krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden.

Steigerhout_keuken
Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag het hier! (Of bel: 0348 - 562702)